OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker duktig sous chef
Är du kreativ, innovativ och brinner för matlagning. Tycker du om att jobba i team med ett högt kvalitetstänk & god laganda?
Att leverera kvalitet och en upplevelse för våra gäster är en av de saker du brinner för.
Kort arbetsbeskrivning
I september 2015 stod vår nyrenoverade restaurang Captains Table klar, tillsammans med våra nya barer The State Room & The Lounge. Vi vågar sticka ut och säga att vi är ett av Västkustens absolut bästa kök, och under 2016 är ambitionen att bli ännu bättre.
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning & alltid sätter fokus på gästen och dess upplevelse. Vi arbetar i team, dag- resp kvällsskift.
Vardagar & helger. Tjänsten avser 100 % tillsvidare anställning.
Kravspec
Erfarenhet krävs. Du skall ha fyllt 18 år.
Meriterande med resort och banketterfarenhet.
För mer information om tjänsten, kontakta Köksmästare Mattias Nordevik
mattias.nordevik@stenungsbaden.se
***
Vid porten till Bohuslän, bara en halvtimme norr om Göteborg, ligger
Stenungsbaden Yacht Club, som är den självklara mötesplatsen för havsnära möten. Menyn har sin grund i det svenska köket, men med tydliga influenser från den amerikanska östkusten. Färska råvaror, medvetet och årstidsbaserat är några av nyckelorden. Så långt det är möjligt är råvarorna ekologiska och närproducerade. I köket samsas kocktalanger från hela världen. Stenungsbaden Yacht Club grundades år 1963, är medlem i Svenska Möten, ägs av Home Properties och drivs av Nordic Choice Hotels AS - Nordens ledande hotellkedja.
Kontaktpersoner på detta företaget
Patric E Österström
+46 303-726801, +46 702-600591
Angelika Björkner
+46 303726809, +46 706986950