OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som Souschef ansvarar du för att leda personalen i det dagliga arbetet, se till att rutiner efterföljs, upprätthålla kvaliteten och medverka till den fortsatta utvecklingen av köket.
Nu söker vi en glad, kreativ och serviceinriktad Souschef till vårat kök på Oljebaren.
Tidigare erfarenhet som souschef är meriterande men då vi är ett väldigt litet team kan det också vara ett bra första steg för dig som arbetar som kock idag och vill ta dig vidare i karriären.
Vi är en liten kvarterskrog mitt i Vasastan. Vi har bara ca 60 sittplatser men här är det fullt de flesta dagar i veckan. Köket är vällagad bar/bistromat på huvudsakligen lokala råvaror med mycket sydeuropeiska influenser och mycket olivolja vilken vi även importerar och säljer i restaurangen. Vi arbetar enbart med hållbara råvaror och köper till exempel in hela kvigor vilka står för allt nötkött på menyn.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kökschef Jonathan Hammarstrom