OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!
Sous Chef till Kitchen & Table, Clarion Hotel Wisby.
Kitchen & Table by Marcus Samuelsson är ett restaurangkoncept som finns på 19 Clarion Hotel i Skandinavien. Marcus är den svenska superkocken som driver flertalet restauranger bland annat The Red Rooster i New York. Kitchen & Table levererar smaker med inspiration av det mångkulturella New York blandat med de finaste lokala råvarorna från Gotland.
Är du den vi söker?
• Du är utbildad kock med 6 års dokumenterad erfarenhet och har goda referenser.
• Du är en god arbetsledare som inspireras av att driva dina medarbetare framåt.
• Du har en hög ambitionsnivå, är kreativ och noggrann.
• Är nyfiken och gillar att experimentera med nya smaker och råvaror.
• Är professionell med stort engagemang för service och matupplevelser.
• Är en positiv och utåtriktad person som tycker det är inspirerande att vara med och vidareutveckla vår restaurang Mer om Kitchen & Table kan du läsa om på www.kitchenandtable.se/wisbyTonvikt för oss ligger mycket på din person, inte bara ditt CV.Frågor om tjänsten besvaras av:
Köksmästare Christer Grandin christer.grandin@choice.seTjänsten är tillsvidare. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.
Urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsätas i förväg.
Kontaktpersoner på detta företaget
Fia Wikström
+46 0498-257560