Sous chef

Arbetsbeskrivning

När en av våra sous chefs valt att går vidare så behöver fylla denna plats med en glad, positiv samt erfaren sous chef.

Du som söker ska vara pålitlig, effektiv och ha stort intresse av att utvecklas. Intresse både för varm och kall mat givetvis ett måste. Huvudsakliga arbetsuppgifter komma att ligga i varmkök.
Erfarenhet krävs,minst 2 år av liknande arbete.

Hos Ottos Kök är det svenska smaker som dominerar. Att fisk och skaldjur finns på menyn är nog ingen överraskning men det finns något för alla smaker.

Vi jobbar med konferens, dagens lunch, ala carté och större fester och arrangemang så jobbet är mycket varierande vilket kräver flexibilitet.

Arbetspassen kommer att innefatta alla dagar i veckan samt kvällar.
Erfarenhet ett måste, gärna tillgång till bil för att ta sig hem sena kvällar

Kontaktpersoner på detta företaget

Food and Beverage Pär Andersson
0303240200

Sammanfattning

  • Arbetsplats: MARSTRANDS HAVSHOTELL AB MARSTRAND
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt överenskommelse.
  • Publicerat: 15 oktober 2013

Besöksadress

VARVSKAJEN 2
MARSTRAND

Postadress

VARVSKAJEN 2
MARSTRAND, 44030

Liknande jobb


Souschef till Marstrands havshotell

Souschef till Marstrands havshotell

5 november 2024

Souschef till Beebar

Souschef till Beebar

28 oktober 2024

Souschef säsongen 2025

Souschef säsongen 2025

28 oktober 2024

Assistant Cook

27 oktober 2024