OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Våra ledord är omtänksam, ansvarstagande och serviceglad och du behöver kunna identifiera dig med de orden!
Personalboende finns
Vi har kollektivavtal
Vi har fina personalförmåner med gym, pool, skiduthyrning, rabatterade priser på mat, spa och shop!
Vi tror att du gillar fjället om du ska trivas hos oss!
Vi söker dig som vill jobba:
Sommar 2020 start 20/7-20/8
Hela Storhognaåret med start 20/7-2020 eller 20/8-2020 t.o.m. 30/4-2021 alternativt är intresserad av en tillsvidareanställning
Eller enligt överenskommelse
Vi erbjuder en ledig tjänst som Souschef till vår hotellanläggning i Vemdalen. Du är tillsammans med vår kökschef ansvarig för köket och leder och planerar arbetet för dina medarbetare på ditt skift. Som Souschef är du tillsammans med kökschefen ytterst ansvarig för att den mat vi serverar uppfyller våra kvalitetskrav. Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar.
Vi välkomnar dig med erfarenhet som Souschef eller flerårig kock med goda dokumenterade ledaregenskaper. Du är organiserad, noggrann, stresstålig, vill vara med att utveckla vårt kök och har en stark känsla för gästen i fokus.
Du önskar alltid att överträffa förväntningar, inspirerar och söker effektiva vägar att nå uppsatta mål. Med entusiasm, nytänkande, flexibilitet och ordningssinne blir du en stor tillgång i vårt kök.
I vinterträdgården står det gröna i fokus och tillsammans med lokala råvaror vill vi överträffa våra gästers förväntningar.
Vi serverar frukostbuffé, lunchbuffé, kvällens 3-rätters middag, en mindre barmeny 12-21 samt en mindre a la carte meny kvällstid. Våra gäster njuter av mat och dryck i vår fantastiska Vinterträdgård!
Anställningsgrad: 100%
Varmt välkommen med frågor och ansökan till: Kökschef Pontus Bengtsson
pontus.bengtsson@Storhogna.com
Kontaktpersoner på detta företaget
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef My Hallin
0682413034
Spachef Åsa Remén
0682 41 30 30
SpaChef Åsa Remén
0682-413032
Restaurangchef Jessica Lindblad-Landell
0682 41 30 34
Källarmästare Peter Dahlbäck
0682-413053
Restaurangchef Peter Da
0682 41 30 34
Platschef Anna Hansson
0682-413044
076-7873583
SpaChef Eleonore Andersson
0703962044
703962044
Platschef Anna Hansson
0682413044
076-7873583