Sous-chef

Arbetsbeskrivning

Chalmers Konferens & Restauranger är två fristående aktiebolag med uppdrag att utveckla och skapa förutsättningar för möten på Chalmers två Campus, Johanneberg och Lindholmen. Vår konferens- och restaurangverksamhet är i ständig utveckling och vi söker nu en sous-chef till anläggningen på Johanneberg. Vi ingår i koncernen Chalmers Studentkårs Företagsgrupp. Verksamheten omfattar idag ett flertal restaurang- och cafeenheter samt konferensverksamhet i prisbelönta lokaler och arrangemang för upp till 600 deltagare i vår största lokal. Om tjänsten: Som sous-chef blir du en viktig del av produktionsavdelningen som idag består av upp till 20 personer. Du rapporterar till produktionschefen och ditt huvudansvar är den dagliga driften och kvalitetssäkring i vår produktion. Övriga ansvar: Inköp Schemaplanering HACCP Menyplanering Inventering Du är en glad och positiv person som trivs med att arbeta med människor, du har minst 6 års erfarenhet och är serviceminded. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och eget ansvar. Under perioder har vi enormt mycket att göra varför det är viktigt att du kan hantera stressiga situationer. Arbetstiden är delvis förlagd till kvällar och helger. Tillträde januari 2011.

Kontaktpersoner på detta företaget

Köksmästare Johan Edwardsson

Marcus Danielsson
031-7723921
Driftschef Linda Fahlman
031-7723919
Ass.Restaurangchef Maria Liljered Hansson
031-7723952
Köksmästare Anders Holm

Driftschef Linda Fahlman

Köksmästare Peter Olsson

Köksmästare Peter Olsson
031-7723955

Sammanfattning

Besöksadress

Sven Hultins gata 4
None

Postadress

Sven Hultins gata 4
GÖTEBORG, 41258

Liknande jobb


Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024

18 december 2024