OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Chalmers Konferens & Restauranger är två fristående aktiebolag med uppdrag att utveckla och skapa förutsättningar för möten på Chalmers två Campus, Johanneberg och Lindholmen. Vår konferens- och restaurangverksamhet är i ständig utveckling och vi söker nu en sous-chef till anläggningen på Johanneberg. Vi ingår i koncernen Chalmers Studentkårs Företagsgrupp. Verksamheten omfattar idag ett flertal restaurang- och cafeenheter samt konferensverksamhet i prisbelönta lokaler och arrangemang för upp till 600 deltagare i vår största lokal. Om tjänsten: Som sous-chef blir du en viktig del av produktionsavdelningen som idag består av upp till 20 personer. Du rapporterar till produktionschefen och ditt huvudansvar är den dagliga driften och kvalitetssäkring i vår produktion. Övriga ansvar: Inköp Schemaplanering HACCP Menyplanering Inventering Du är en glad och positiv person som trivs med att arbeta med människor, du har minst 6 års erfarenhet och är serviceminded. Arbetet ställer höga krav på noggrannhet och eget ansvar. Under perioder har vi enormt mycket att göra varför det är viktigt att du kan hantera stressiga situationer. Arbetstiden är delvis förlagd till kvällar och helger. Tillträde januari 2011.
Kontaktpersoner på detta företaget
Köksmästare Johan Edwardsson
Marcus Danielsson
031-7723921
Driftschef Linda Fahlman
031-7723919
Ass.Restaurangchef Maria Liljered Hansson
031-7723952
Köksmästare Anders Holm
Driftschef Linda Fahlman
Köksmästare Peter Olsson
Köksmästare Peter Olsson
031-7723955