OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Som Sous chef har du ett stort intresse och en passion för mat och tycker om att ta till dig nya influenser. Tillsammans med F&B-Manager ansvarar du för arbetet i köket med god ordning samt eftersträvar en hög och jämn servicenivå. I din ledarroll som F&B-managers förlängda arm ansvarar du för den dagliga driften, gästernas matupplevelse och ditt teams lagspel och arbetsmiljö. Att vara med i driften och arbetsledning av densamma är en stor del av arbetsbeskrivningen där du samtidigt säkrar kvalité, guidar och motiverar medarbetarna i köket. Att vara en del i vidareutvecklingen av rutiner och menyer är ett arbete som hela tiden pågår tillsammans med din F&B-Manager som är den du rapporterar till. Du följer upp nyckeltal, optimerar driften och tar också hand om beställningar av varor & inventering.
Vi söker dig som har:
Känsla för värdskap och hög arbetsmoral. Du är positiv, kreativ och ansvarsfull med stort engagemang för människor och service. Du har god social kompetens och du har ett genuint intresse för mat och dryck och vill verka för att gästen alltid är i fokus. Vi tror att du är en flexibel person som hela tiden jobbar lösningsorienterat i en positiv anda. Att ha en varierad arbetstid ser du som något positivt där du mixar luncher med kvällservice och helger.
Vi erbjuder dig:
En heltidstjänst med varierande arbetstider.
Lön enligt överenskommelse och kollektivavtal.
Friskvårdsbidrag, skobidrag och fri parkering.
Personalmat med tillämpad kostförmån.
Då vårt hotell är en del av BWH Hotells får du även ta del av personalrabatter på övernattning när du bor på ett Best Western hotell eller ett World Hotels hotell.
Tillträde:
Efter överenskommelse