Sous chef

Arbetsbeskrivning

Sous chef till Djurgårdsbrons Sjöcafe
Djurgårdsbrons Sjöcafe ingår nu i Burgsvik Kulturrestauranger AB, ett affärsområde inom Burgsvik Group som är Sveriges största familjeägda restaurang- och upplevelseföretag. I Burgsvik Kulturrestauranger ingår, utöver Djurgårdsbrons Sjöcafé, även Dramatenrestaurangerna och Skansens Restauranger i Stockholm, Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmö.
Djurgårdsbron har varit en arena för mat och dryck sedan 1978, med nya ägare från 1 juli 2021 är vi nu i en tillväxtfas och utvecklar enheten i alla avseenden. Utöver vårt erbjudande mot privatmarknad arrangerar vi även företagsfester och event också i samarbete med bokningsbolag. Vi är ett nav på Djurgården i och med vår turistinformation som vi driver tillsammans med Royal Djurgården och blir därigenom en naturlig del av Djurgårdens högtidsdagar, arrangemang, jubileum och konserter, allt i Stockholms vackraste inramning.
Nu söker vi dig som är som har ett gediget intresse för matlagning och service för att stärka vårt köksteam, som är en väldigt viktig del i att skapa upplevelser för våra gäster. Som souschef är din uppgift att driva och utveckla köket tillsammans med köksmästaren. Ditt arbete går ut på att säkerställa kvaliteten på maten som vi lagar och ansvara för att köket är väl fungerande.
Du kommer ingå i ett professionellt och glatt gäng som tillsammans har en gedigen erfarenhet och brinner för att alltid ge våra gäster bästa möjliga upplevelse.

Arbetsuppgifter
- Menyplanering i samråd med kökschef och platschef
- Leda kökspersonalen
- Skapa trivsel på arbetsplatsen
- Inköp av råvaror, råvarukostnad efter bestämda mål
- Säkerställa kvalitén i köket
- Skapa god stämning och vara en teamplayer
- Säkerställa ordning och reda i köket
Kvalifikationer
Du har den utbildning som krävs och minst fyra års erfarenhet som kock.
Personliga egenskaper
Du är en lagspelare, kreativ och målinriktad i ditt arbete, flexibel och hittar lösningar, positiv och självgående i ditt arbetssätt.
Om anställningen
Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid
Arbetstid: varierande arbetstider kvällar och helger
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Kollektivavtal: HRF
Vid frågor om tjänsten kontakta gärna vår kökschef Anders Danielsson.
Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till koket@sjocafeet.se
Mer information om våra olika verksamhetsområden hittar du på www.sjocafeet.se

Kontaktpersoner på detta företaget

Viktor Birgne

Madeleine Andersson

Peter Vallberg

Hans Janson
070-5595300
Peder Spännare
0706234748

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Djurgårdsbrons Sjöcafe AB STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 februari 2022
  • Ansök senast: 16 mars 2022

Postadress

Galärvarvsvägen 2
STOCKHOLM, 11521

Liknande jobb


27 november 2024

Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024

Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024