Sous chef - À la carte

Arbetsbeskrivning

Mitt i hjärtat av Stockholm hittar du detta moderna hotell- och kongresscentrum. Förutom svindlande utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden erbjuds spännande lösningar för alla typer av sammankomster och evenemang för upp till 3 000 personer. Radisson Blu Waterfront Hotel, ihopbyggt med kongressen, har 414 hotellrum, restaurang, bar och gym.

Dags för nya utmaningar?

Är du intresserad av att arbeta på ett spännande hotell i en internationell miljö? Vi söker nu en Sous Chef som rapporterar till vår Executive Chef. I köket behöver vi dig som är genuint matintresserad och har en känsla för kvalitet.

HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
• Att säkerställa att samtliga riktlinjer följs utav vår Executive Chef
• Delegera och fördela arbetet främst till À la carte köket för att nå en jämn kvalitet
• Utforma & utveckla menyer i samråd med din Exec. Chef
• Inventering
• Personalansvar, schemaläggning och utbildning
• Ansvara för vår RBG Bar and Grill restaurang
• Att aktivt arbeta med HACCP och Egen kontroll
• Skapa nya rutiner för hotellet och kongressen

DIN PROFIL:
Du har minst 3 års erfarenhet av liknande jobb, gärna från hotell & konferens. Du har mycket goda ledaregenskaper med förmågan att leda, motivera och utveckla din personal. Du har ett genuint intresse för matlagning, vill arbeta med högkvalitativa råvaror och har en hög ambitionsnivå. Kandidaten ska även ha en positiv service-attityd gentemot gäster och medarbetare, Yes I Can-attityd som är vårt väletablerade servicekoncept. Behärskar svenska, engelska flytande i så väl tal som skrift.

VI ERBJUDER:
• Ett utmanande arbete på ett hotell med stort kongress center
• Utvecklingsmöjligheter i en mycket attraktiv hotellkedja
• Anställningen är tillsvidare med en 6 månaders provanställning, heltid med med
varierad arbetstid
• Tillträde efter överenskommelse

För mer information om hotellet och kongressen se http://www.radissonblu.com/waterfronthotel-stockholm
Ansökan tas endast emot via http://recruto.se/portal/rezidor, observera att vi rekryterar löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Ben Garcia, Executive Chef, 08-5050 6430.
Facklig representant, Tobias Regin, 08-5050 6000.

Kontaktpersoner på detta företaget

Benoît Garcia
08-5050 6430
Maria Agashina
08-5050 6311
Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front Office Mgr Jessica Froby
08-5050 6000
Assistant Front office Manager Jeppe Joergensen
08-50506000
Erika Karlsson

M&E Operations Manager Malin Johnsson
08-5050 6721
Executive Chef Benoît Garcia
08-5050 6430
Senior Sous Chef Pontus Wellén
08-50506441
Chief Engineer Tor Ortopan
08-5050 6015

Sammanfattning

Besöksadress

Nils Erikssons Plan 4
None

Postadress

Nils Erikssons Plan 4
Stockholm, 10132

Liknande jobb


Souschef till Marstrands havshotell

Souschef till Marstrands havshotell

5 november 2024

Souschef till Beebar

Souschef till Beebar

28 oktober 2024

Souschef säsongen 2025

Souschef säsongen 2025

28 oktober 2024

Assistant Cook

27 oktober 2024