Sous Chef, Clarion Grand Hotel / Kitchen & Table

Arbetsbeskrivning

Clarion Grand Hotel är ett av Helsingborgs ledande hotell med 164 rum, 2 restauranger, bar, pianobar, café, japanskt spa och konferensfaciliteter. Hotellet ingår i Choice Hotels Scandinavia.


  

Kitchen & Table, Clarion Grand Hotel Helsingborg,  Sous Chef

Grand Hotel / Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, söker en sous chef som vill vara med att skapa Helsingborgs mest levande mötesplats.

Alla sökanden till denna tjänst ska ha minst 5 års yrkeserfarenhet som kock och minst 2 års erfarenhet i en ledande roll, gärna som sous chef.

 Samtliga talanger vi söker ska ha följande grundprofil:

- Trygg och tydlig i sitt ledarskap 

- Driven, kreativ och ha ett genuint mat intresse som ständigt utvecklas
- Mod att äga egna problem och våga fråga
-  Kvalitetsmedveten 
- Är en god ambassadör för Kitchen & Table och hotellet samt står för ett gott värdskap.

Vi erbjuder Dig ett spännande och varierande arbete, i en internationell miljö mitt i Helsingborg.

Vi har konkurrenskraftiga förmåner samt lön enligt avtal. Tillträde enligt omgående/enl. överenskommelse.


Ansökan:

 Sänd din ansökan via länken nedan eller via www.jobsatclarionhotels.com

Arbetsgivare
Clarion Grand Hotel Helsingborg

 

I  tjänsten ingår:

• Ansvarar för att ha läst och förstått arbetsrutinerna i köket på Clarion Grand Hotel
• Väl insatt i  menyer och konceptet
• Tillaga maträtter enligt de rutiner och lönsamhetsmål som finns uppsatta.
• Ansvar för att köket med omnejd lämnas rent och fräscht efter avslutat pass 
• Bidrar för att all mat, tillagad, ej tillagad, överbliven mm hanteras på rätt sätt efter skrivna instruktioner.
• Samarbetar med restaurangpersonal, receptionister för bästa service till gäster.
• Medverka till ett positivt arbetsklimat inom den egna samt andra avdelningar.
• Rapporterar och har ett nära sammarbete till Köksmästare och F&B Manager
• Att vara uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Att hela avdelningen aktivt använder hotellets kvalitetssystemet, C2

Kontaktpersoner på detta företaget

Andreas Levin
+46 42 380400
Anna Eklund
+46 042 380400
Andrea Larsen
+46 42380400
Rodrigo Castillo
+46 709999184

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Grand Hotel Helsingborg
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt avtal
  • Heltid- tillsvidare
  • Publicerat: 27 september 2013

Besöksadress

Stortorget 8-12
None

Postadress

Box 1104
Helsingborg, 25111

Liknande jobb


7 januari 2025

sushi chef

28 december 2024

23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024