SOUS CHEF - CLARION HOTEL GRAND ÖSTERSUND

SOUS CHEF - CLARION HOTEL GRAND ÖSTERSUND

Arbetsbeskrivning

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!

Är du en ledare som brinner för mat och gästupplevelser i världsklass? Då är kanske du vår nya Sous Chef.

Just nu söker vinnaren av årets Clarion Hotel en Sous Chef som kommer att vara med att leda det dagliga arbetet i köket. Förutom att vi är Clarion Hotel Of The Year 2022, så har vi också vunnit årets Kitchen & Table. Inte bara en, utan två gånger!
Vi ser att du har en erfarenhet från liknande roller samt att du drivs av samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Jag som söker dig till vårt köksteam heter Adam Lagerblad och har jobbat här på Clarion Östersund i 5 år. Jag har en lång erfarenhet i olika roller och befattningar inom kök.
Som ledare är jag tydlig, noggrann och kreativ, jag förväntar mig att du är lojal och har ett stort intresse i mat och dryck samt brinner för att leverera matupplevelser i världsklass.

För att vi ska fungera bra ihop har du jobbat några år i köket, har du gjort det och även har lätt till skratt - då finns alla möjligheter för oss att tillsammans ta restaurangen till nya höjder!

VEM ÄR DET VI LETAR EFTER?

- Du bör vara nyfiken, orädd och alltid se möjligheter

- Vi letar efter dig som är passionerad och driven som vågar bjuda på dig själv, är engagerad i kollegor och gäster på hotellet och har nära till skratt.

- Du är en trygg punkt för dina medarbetare i köket samtidigt som du inte tvekar på att arbeta över avdelningsgränserna. Du har en härlig inställning till livet med en positiv attityd och viljan att göra det lilla extra.

- Du kommer att vara ansvarig för vår restaurang Kitchen & Table och då också ansvara för upplärning och vidareutbildning av kökspersonal. Du är den som lägger grunderna för dina kollegors kommande arbetsdag och ser till att ge dem rätt förutsättningar.

- Du är social och kommunikativ, mötet med människor faller dig naturligt och du tar gärna initiativ för dialog.

- Du har lätt för att arbeta självgående och ta egna initiativ, men älskar att arbeta som ett team.

- Vi är ett gäng på hotellet som älskar högt tempo och vara där det händer mycket, vilket betyder att även du behöver trivas när det är full fart.

VAD KAN VI ERBJUDA?

- Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta på en populär och omtyckt arbetsplats med föränderlig miljö där den ena dagen inte är den andra lik.

- Du kommer få möjligheten att jobba med service i världsklass, både till privatgäster och affärsresenärer .

- Du får naturligtvis ta del av våra fina personalförmåner såsom rabatterade priser på hotellnätter och restaurangbesök i hela Norden. Möjligheten att träna på hotellets gym och grymt god personalmat för att nämna några.

- Du får ett schema som är utrullat 16 veckor åt gången för att kunna planera och balansera jobb och privatliv.

- Du får möjlighet att utveckla din kompetens och vid din sida har du oss kollegor som agerar bollplank och stöttar dig i din utveckling

Vi vill att du ska trivas hos oss och vi hittar ofta på sociala aktiviteter tillsammans då vår vision är att vi ska höja livskvaliteten för våra gäster samt våra medarbetare.

Varannan vecka kommer en kort medarbetarundersökning som mäter pulsen på hur teamet mår och där du har möjlighet att anonymt berätta vad som är bra och mindre bra. Avdelningens ENPS ligger ligger högt vilket verkligen visar på att du kommer till ett gäng som trivs på sitt jobb.

Det går till så här: Du söker här på vår sida.

Anställningsgrad: Heltid 100%

Arbetstider: Arbetet är fördelat på kvällar och helger.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Enligt överenskommelse med schyssta villkor.

Läs mer om oss på https://www.nordicchoicehotels.se/hotell/sverige/ostersund/

Instagram: @clarionostersund

Intervjuer kommer att ske löpande och tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum.

Sitsta ansökningsdag är 8/3-2023

Har du några frågor eller funderingar kan du kontakta mig via: adam.lagerblad@choice.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Grand Östersund
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 mars 2023
  • Ansök senast: 16 april 2023

Besöksadress

Prästgatan 16
None

Postadress

Prästgatan 16
Östersund, 83131

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024