SOUS CHEF CLARION HOTEL THE PIER

SOUS CHEF CLARION HOTEL THE PIER

Arbetsbeskrivning

SOUS CHEF TILL NYA CLARION HOTEL THE PIER

Hösten 2022 öppnar äntligen Clarion Hotel®The Pier upp sina dörrar! Vi strävar efter att skapa ett hotell i internationell miljö där öst möter väst i både service, mat, inredning och möten. Hotellet har 254 hotellrum, två restauranger och en rooftop bar, relaxavdelning och konferensytor med ambition att skapa en internationell mötesplats och ett nytt pulserande vardagsrum för Göteborgarna, mitt i hjärtat av innovativa Lindholmen.

Hotellet kommer dessutom vara ett självklart val för matälskare då strävan är att skapa Sveriges mest genuina kinesiska à la carte restaurang: Fei. Här kommer det bjudas på en gastronomisk resa, en upplevelse där gästerna möts av en livlig, festlig stämning och avnjuter en genuin kinesisk matlagning gjord på färska nordiska ingredienser.

Vi letar efter passionerade och drivna medarbetare som precis som vi brinner för att öka livskvalitén för gäster och för varandra, kollegor emellan. Som en del av Clarions rebelliska DNA och mindset Being Ever Changing förväntas vi som medarbetare på Clarion Hotel®The Pier att verkligen utmana bilden om vad ett hotell är och kan vara.

Just nu söker vi en Sous Chef som kommer med och utarbeta ett helt ny produkt på Lindholmen i Göteborg, där du kommer att vara med och leda det dagliga arbetet i köket. Vi ser att du har erfarenhet från liknande roller samt att du drivs av samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

I tjänsten ingår:

• Daglig ledning av alla matproducerande områden.
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner.
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling och utveckling av produkten.
• Kontinuerligt uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer, men även vara behjälplig med menyskrivningar för övriga F&B outlets i hotellet.
• Förväntas vara i driften och utföra de uppgifter som förväntas av avdelningens personal.
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Ansvar för upplärning och vidareutbildning av kökspersonal. Utbildningar som inte sker av dig själv skall ses över och planeras i samråd med närmsta chef.
• Att, i samråd med resten av ansvariga i köken, tillhandahålla högsta möjliga matkvalité inom fastlagda lönsamhetsmål för avdelningen.
• Prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet. Inköp inom ramen för godkänd budget.
• Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål.
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning.

På Clarion arbetar vi med en förstärkande feedbackkultur för att hjälpa och lyfta varandra, hela tiden med målet att leverera en personlig och passionerad service som ska leda till ett gott resultat.

Är du lika nyfiken på oss som vi är på dig och vill vara med och skapa en arena i världsklass för möten mellan människor, bolag och kulturer?

Sök innan sista ansökningsdag den 1. augusti

Vill du veta mer om Clarion Hotel The Pier? Följ oss på Sociala Medier för spännande uppdateringar fram till öppningen!

Clarion Hotel, tillsammans med hotellkedjorna Quality Hotel, Collection Hotel och Comfort Hotel är en del av Nordic Choice Hotels med över 200 hotell i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Baltikum. Vi driver en multibrandingorganisation med Room For All och stora utvecklingsmöjligheter. Bara i Göteborg så öppnar vi de närmaste åren utöver Clarion The Pier, Clarion Hotel Draken & Clarion Hotel Karlatornet.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel The Pier
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 15 juni 2022
  • Ansök senast: 1 augusti 2022

Liknande jobb


sushi chef

28 december 2024

23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024