Sous-chef för Brasserie i Göteborg

Arbetsbeskrivning

John Scotts Palace Göteborg


Vi söker Sous chef


I det pulserande hjärtat av Göteborg hittar du våran restaurangverksamhet med a la carte, festvåning och konferens. I samma byggnad tillverkar vi vår öl med noggranna utvalda ingredienser och med sann passion för modern öl och stilar.


_____


HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER:
- Hålla hög kvalité och standard i all matproduktion
- Assistera executive chef och skapa ett effektivt och kreativt köksteam
- Uppnå satta standards, mål och procedurer
- Följa inköpsrutiner och leverantöravtal
- Leda & fördela arbete enlig givna rutiner


VAD VI KRÄVER AV DIG:
- Den vi söker skall ha rätt attityd, vilket innebär mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd gentemot gäster och medarbetare.
- Minst 1 års dokumenterad yrkesvana som sous chef.
- Traina & coacha kökspersonalen
- Du skall vara en stresstålig person med hög flexibilitet.
- Kvalitetsmedvetenhet samt hög ansvarkänsla
- Hög motivation, entusiastisk och kreativ
- Goda arbetsledaregenskaper
- Öppen för att lära dig och anpassa dig till nya trender och koncept


- Att ha jobbat med julbord är meriterande


VI ERBJUDER:
Ett utmanande arbete på ett brasserie i ständig utveckling
Anställningen är på 100%
Oregelbundna arbetstider
Tillträde enligt överenskommelse


ANSÖKAN:
Ansökan till kökschef Philippe Louarn
via e-mail till: Philippe.l@johnscotts.se
Tel: 070-7527873

Sammanfattning

  • Arbetsplats: John Scotts Palace Göteborg
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 7 september 2021
  • Ansök senast: 7 oktober 2021

Besöksadress

Södra Hamngatan 2
Göteborg

Postadress

Södra Hamngatan 2
Göteborg, 41106

Liknande jobb


Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024

Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024