OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Clarion Grand Hotel Helsingborg är ett av Helsingborgs ledande hotell med passionerade medarbetare. Hotellet ligger i centrala Helsingborg, har 158 härliga rum, en Japansk SPA avdelning samt konferensavdelning med 5 möteslokaler för 2-120 personer.
I hotellet ligger Restaurangen Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Clarion Hotels nya restaurangkoncept i samarbete med stjärnkocken Marcus Samuelsson. Menyn har influenser från New York och Manhattan mixat med lokala specialiteter och råvaror. Atmosfären är avslappnad och personlig, vi erbjuder våra gäster ”Fun Dining”!
Grand Hotel / Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, söker en sous chef / Köksansvarig som vill vara med att skapa Helsingborgs mest levande mötesplats.
Vi söker dig som har erfarenhet från både á la carte och Konferensverksamheter. Du kommer ansvara för den dagliga driften i köket tillsammans med vår F&B manager som har lång och gedigen kökserfarenhet.
Du älskar att stå köket och är ivrig att uvecklas. En stor del av tjänsten är i driften och i tillägg till detta ansvarar du för scehma, bemanning och beställningar. Menyarbetet görs i sammarbete med F&B manager, Marcus Samuelsson Group samt övrigt team i köket.
Låter detta intressant, ansök enl. länken nedan. Vi kommer starta igång med intervjuer löpande under ansökningstiden.
Vi har konkurrenskraftiga förmåner samt lön enligt avtal. Tillträde enligt omgående/enl. överenskommelse.
Kontaktpersoner på detta företaget
Andreas Levin
+46 42 380400
Anna Eklund
+46 042 380400
Andrea Larsen
+46 42380400
Rodrigo Castillo
+46 709999184