Sous Chef / Köksansvarig

Arbetsbeskrivning

Clarion Grand Hotel Helsingborg är ett av Helsingborgs ledande hotell med passionerade medarbetare. Hotellet ligger i centrala Helsingborg, har 158 härliga rum, en Japansk SPA avdelning samt konferensavdelning med 5 möteslokaler för 2-120 personer.

I hotellet ligger Restaurangen Kitchen & Table by Marcus Samuelsson. Clarion Hotels nya restaurangkoncept i samarbete med stjärnkocken Marcus Samuelsson. Menyn har influenser från New York och Manhattan mixat med lokala specialiteter och råvaror. Atmosfären är avslappnad och personlig, vi erbjuder våra gäster ”Fun Dining”!


Grand Hotel / Kitchen & Table by Marcus Samuelsson, söker en sous chef / Köksansvarig som vill vara med att skapa Helsingborgs mest levande mötesplats.

Vi söker dig som har erfarenhet från både á la carte och Konferensverksamheter. Du kommer ansvara för den dagliga driften i köket tillsammans med vår F&B manager som har lång och gedigen kökserfarenhet. 

Du älskar att stå köket och är ivrig att uvecklas. En stor del av tjänsten är i driften och i tillägg till detta ansvarar du för scehma, bemanning och  beställningar. Menyarbetet görs i sammarbete med F&B manager, Marcus Samuelsson Group samt övrigt team i köket.

 

Låter detta intressant, ansök enl. länken nedan. Vi kommer starta igång med intervjuer löpande under ansökningstiden.

Vi har konkurrenskraftiga förmåner samt lön enligt avtal. Tillträde enligt omgående/enl. överenskommelse.

Kontaktpersoner på detta företaget

Andreas Levin
+46 42 380400
Anna Eklund
+46 042 380400
Andrea Larsen
+46 42380400
Rodrigo Castillo
+46 709999184

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Grand Hotel
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enl. Avtal
  • tills vidare tills vidare
  • Publicerat: 4 mars 2015

Besöksadress

Stortorget 8-12
None

Postadress

Box 1104
Helsingborg, 25111

Liknande jobb


Souschef säsongen 2025

Souschef säsongen 2025

9 januari 2025

7 januari 2025

sushi chef

28 december 2024

23 december 2024