OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Strandhugget är en restaurang som drivs i familjen Holms regi - en krog där gästen står i centrum hela tiden – inte bara när notan ska betalas. Ledorden här är opretentiöst, varmt och vänligt men det betyder inte att vi inte är seriösa eller att vi inte menar allvar med det vi gör. Det betyder bara att vi är här för våra gäster – och inte tvärtom. Och att ingen sätter sig på sina höga hästar, värme och vänlighet ska råda både i kök och matsal.
Vi söker dig som är hungrig och sugen på utmaningar. Du ska ha erfarenhet av att leda ett köksteam, när kökschefen inte är på plats. Vi kräver hög ambitionsnivå, högt tempo och en obändig kärlek till god mat och fina råvaror. Jobbet börjar i mars.
Självklart ska du vara en duktig och noggrann kock. Du ska ha goda kunskaper i hygien. Du ska vara lugn och trygg i din ledarroll, vara pedagogisk och envis. Du måste också ha lätt för att samarbeta, vi har inte utrymme för grinhögar eller gaphalsar med Ramsey-fasoner - och är du lättkränkt ska du inte jobba hos oss. Här spelar vi med öppna kort i båda riktningarna. Hos oss har vi kul när vi jobbar och vi jobbar mycket.
Du ska vara stresstålig och kunna köra långpannor utan knot, men vi ser också (nästan alltid) till att du får dina två lediga dagar i veckan.
I arbetet ingår också inköpsansvar, inventering, viss schemaläggning/planering i samarbete med kökschef och restaurangchef.
Krogen har redan nu ett gott renommé, men vi satsar ännu högre. Det blir mycket jobb, men också en möjlighet att utvecklas och - om du är rätt person- sätta din personliga touch på maten.
Svenska är inget krav, men utan mycket goda kunskaper i engelska kommer det inte att fungera.