Sous-chef med kunskap och ambition

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är hungrig och sugen på utmaningar. Vi kräver hög ambitionsnivå, högt tempo och en obändig kärlek till god mat och fina råvaror.
Jobbet börjar 1 mars 2022, men vi vill redan nu hitta dig som är sugen på att köra bästa krogen i Vejbystrand. Tanken är att du hoppar in några gånger under hösten/vintern för att se hur vi funkar tillsammans.
Du ska ha goda kunskaper i hygien, vara lugn och trygg, envis och hundra procent hederlig.
Du måste också ha lätt för att samarbeta, vi har inte utrymme för grinhögar eller gaphalsar med Ramsey-fasoner - och är du lättkränkt ska du inte jobba hos oss. Här spelar vi med öppna kort i båda riktningarna. Hos oss har vi kul när vi jobbar och vi jobbar mycket.
Du ska vara stresstålig och kunna köra långpannor utan knot, men vi ser också (nästan alltid) till att du får dina två lediga dagar i veckan.
Krogen har redan nu ett gott renommé, men vi satsar ännu högre. Det blir mycket jobb, men också en möjlighet att utvecklas och - om du är rätt person- sätta din personliga touch på maten.
Svenska är ett krav då du kommer att ansvara för beställningar.
Strandhugget är Vejbystrands egen bykrog och drivs i familjen Holms regi.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Strandhugget Vejbystrand
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 oktober 2021
  • Ansök senast: 31 december 2021

Postadress

Hamnvägen 3
Vejbystrand, 26652

Liknande jobb


27 november 2024

27 november 2024

Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024