Sous-chef med kunskap och ambition

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är hungrig och sugen på utmaningar. Vi kräver hög ambitionsnivå, högt tempo och en obändig kärlek till god mat och fina råvaror.
Jobbet börjar april/maj, men vi vill redan nu få kontakt med dig. Tanken är att du hoppar in några gånger under våren för att se hur vi funkar tillsammans. Vi har bra boende för dig som kommer utifrån.
Du ska ha goda kunskaper i hygien, vara lugn och trygg, envis och hundra procent hederlig.
Du måste också ha lätt för att samarbeta, vi har inte utrymme för grinhögar eller gaphalsar med Ramsey-fasoner - och är du lättkränkt ska du inte jobba hos oss. Här spelar vi med öppna kort i båda riktningarna. Hos oss har vi kul när vi jobbar och vi jobbar mycket.
Du ska vara stresstålig och kunna köra långpannor utan knot, men vi ser också (nästan alltid) till att du får dina två lediga dagar i veckan.
Krogen har redan nu ett gott renommé, men vi satsar ännu högre. Det blir mycket jobb, men också en möjlighet att utvecklas och - om du är rätt person- sätta din personliga touch på maten.
Svenska är ett krav då du kommer att ansvara för beställningar. Engelska är det gemensamma språket med dina superkvalificerade kolleger som kommer från, Spanien, Thailand, Brasilien, Filippinerna och Sverige förstås.
Strandhugget är Vejbystrands egen bykrog och drivs i familjen Holms regi.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Strandhugget Vejbystrand
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 februari 2022
  • Ansök senast: 15 april 2022

Postadress

Hamnvägen 3
Vejbystrand, 26652

Liknande jobb


27 november 2024

27 november 2024

Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024