Sous chef med ledaregenskaper, bil och körkort, till skidanläggning - st...

Sous chef med ledaregenskaper, bil och körkort, till skidanläggning - st...

Arbetsbeskrivning

Att jobba säsong innebär oftast att under enkla förhållanden bo på annan ort i flera månader ihop med andra människor. Du kan få vänner för livet, upplevelser du sent glömmer och erfarenheter att ta med in i framtiden. Låter detta som din grej är du mer än välkommen att söka!

Vi söker dig - Sous chef med ledaregenskaper och som tycker det är ok att jobba med enklare måltider, som kan åka iväg direkt och jobba envist och fokuserat till 10 april. Till skidanläggning i Dalarna.

ANLÄGGNING
Riktar sig till besökare från Stockholm, Mälardalen. Bra backar, moderna liftar, anläggning med hög omsättning på folk. Restauranger i backen.

ANSTÄLLNING/ARBETSTIDER/BOSTAD/
Du blir direktanställd av anläggningen - omgående till 10 april. Arbetstiderna är dag-, kväll- och helgpass. Anläggningen kan hjälpa till med att hitta bostad.

BESKRIVNING
Några hundra sittplatser, enklare måltider - våfflor, gulasch, pajer - allt lagas från grunden (smet, sylt, övriga rätter) och serveras i stora volymer. Mycket förberedande samt kunna arbetsleda 2 juniora kockar. Hålla igång verksamheten effektivt och rationellt samt samarbeta väl med servis. Rapporterar till kökschef.

ARBETSUPPGIFTER
- Leda 2 juniora kockar.
- Bereda och lägga upp mat.
- Planera för kommande dagars arbetsuppgifter och ser till att din station alltid ligger i fas och är välstädad.
- Behjälplig vid beställningar av varor genom att meddela hur mycket som behövs eller om något är på väg att ta slut.
- Rycker in på andra avdelningar vid behov.

KVALIFIKATIONER
- Brinner för matlagning, är ansvarsfull, noggrann och stresstålig, van vid att ge det lilla extra i ett högt tempo.
- Du är en del av ett lag men måste även kunna jobba effektivt på egen hand.
- Du är flexibel och bra på att lösa situationer som uppstår, allt för att våra gäster ska känna sig nöjda och belåtna.
- Du är väl insatt i livsmedelshygien och HACCP.
- Du har kunskaper om allergier och specialkost.
- Du kan uttrycka dig på svenska, i tal och skrift.
- Har skidvana
- B-körkort och tillgång till bil.

ANSÖKAN
Vi tar BARA emot ansökningar genom vårt rekryteringsverktyg (inte mail!). Svara på så många frågor du kan och se till att du är anträffbar så snart vi kallar till intervju.

Kontaktpersoner på detta företaget

Tina Wedholm
070-670 20 30
Kristina Maksimovic

Åsa Forsell Skinner

Åsa Forsell Skinner
+ 46 760 35 13 00
Sofie Westermark

Åsa Pettersson

Åsa Pettersson

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sasongspersonal.se
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 11 januari 2021
  • Ansök senast: 22 januari 2021

Besöksadress

Birger Jarlsgatan 2, Stockholm
None

Postadress

Birger Jarlsgatan 2
Stockholm, 11434

Liknande jobb


Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

Måltidsservice Varberg söker erfarna kockar

28 oktober 2024

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

Kökspersonal och kockar säsongen 2025

28 oktober 2024

Timvikarie kock till kostenheten

28 oktober 2024

Kock till anstalten Viskan

Kock till anstalten Viskan

28 oktober 2024