OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
I fantastiska lokaler i GöteborgsOperans vackra foajé finns GöteborgsOperans restaurang, en kreativ och offentlig miljö med många gäster i omlopp.
GöteborgsOperans restaurang servar en stor och komplex verksamhet både externt och internt. Här serveras lunch på vardagar, à la carte i samband med föreställning, Operabaren med egen meny och vid tillfälle arrangeras större evenemang och banketter. Samma kök servar också personalrestaurangen och interna konferenser med fika.
GöteborgsOperans restaurang är Svanenmärkt och ett stort miljöengagemang genomsyrar det dagliga arbetet. Du ingår i restaurangens ledningsgrupp och rapporterar till köksmästaren.
Arbetsuppgifter
- Personalansvar för ca 5 medarbetare i disk och personalmatsal inkl. administration och planering
- Nära samarbete med vår kökschef för att säkerställa produktion och kvalité.
- Menyskrivande/ planering
- Administrativt ansvar såsom planering, beställning och inventering
- Utveckla verksamheten tillsammans med ledning
Krav
- Kockutbildning
- Minst 3 års dokumenterad arbetslivserfarenhet som kock
- God svenska i tal och skrift.
Egenskaper
Vi söker dig som är trygg i ditt ledarskap, är en förebild och normskapare och lojal mot organisationen och de beslut som gäller. Du vill vara delaktig i att skapa en fulländad upplevelse för alla våra olika gäster. Du är initiativrik, tar ansvar och delar med dig av dina yrkeskunskaper, och du bidrar till utveckling och god arbetsmiljö i köket.
Arbetet är förlagt dagtid, helg- och kvällstid. Heltid. Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är på tillsvidare men inleds med 6 månaders provanställning.
Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kristina Hauge, Restaurangchef
031-10 82 11
Anna Holm, Personalspecialist
031-10 80 71
Simon Engmalm, Teaterförbumdet
031-10 82 02
Simon Engmalm, Teaterförbundet
031-10 80 00
Restaurangchef Kristina Hauge
Tfn, 031 – 10 82 11
Assisterande restaurangchef Ousainou Mbye
Tfn, 031 – 10 82 15
Restaurangchef Kristina Hauge
031 – 10 82 11