Sous Chef Mise en Place

Sous Chef Mise en Place

Arbetsbeskrivning

Är du trött på att köra köksservis, långa och sena kvällar. Och vill inte jobba på en till sommarkrog ute i skärgården, utan vill vara kvar i stan på sommaren. Och vill helst av allt stå i en källare och trycka Mise en place dagarna i enda. Du saknar inte sol, fönster och gästkontakt.
Då kanske du är rätt person för att bli vårt källartroll!
Vi söker en person som kan ta hand om vårt Mise en place kök i källaren.
I tjänsten ingår delansvar för såväl dagens lunch, och kvälls förberedningar. Beställningar av råvaror till köket. Inventering. Leveransmottagning, och kvalitetskontroll. Självklart får man hjälp av resten av köket!
Vi ser gärna att du jobbat ett par år i kök och är självgående, och vet hur man på effektivaste sätt producerar på en liten yta. Du är positiv, ambitiös och ansvarsfylld. Och älskar att jobba med mat och restaurang.
Självklart jobbar du rent, snyggt och enligt HACCP, även då ytan är begränsad.
Tjänsten skall tillsättas snarast, och är en tillsvidareanställning.
Vi har kollektiv avtal. Lön enligt överenskommelse.
Känner du att du är rätt person och att du skulle vilja träffa oss för att prata vidare så får du gärna maila ditt CV och ett personligt brev.
Skicka din ansökan till: jobba@apelbergkrogar.com

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Pyttirian AB STOCKHOLM
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 september 2021
  • Ansök senast: 13 oktober 2021

Postadress

KUNGSGATAN 44
STOCKHOLM, 11135

Liknande jobb


Kock, fast tjänst

Kock, fast tjänst

23 december 2024

Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024