OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vår ambitionsnivå för maten, restaurang- och kafémiljön på Nääs Fabriker är, precis som för allt annat på området, hög och präglad av omsorg om varje liten detalj.
Vi driver, parallellt med hotellet, även Pannhuset Kafé & Krog, surdegsbageriet och hantverksbryggeriet Bröd & Malt, samt en avdelning för pastry.
Största utbudet har hotellet, där vi serverar frukost, lunch, middag och på helgerna även brunch.
Hotellets restaurang är en upplevelse i sig, precis som det mesta på Nääs Fabriker.
Med den vackra glasverandan mot sjön, vårt vinrum i hjärtat av den stora och öppna matsalen, får restaurangmiljön en speciell känsla och atmosfär.
Nu söker vi en Sous Chef till Fabriksköket på Nääs Fabriker.
En fantastisk möjlighet för dig om vill vara med att utveckla matupplevelsen på Nääs Fabriker och ta Fabriksköket mot nya höjder.
Tillsammans med vår nytillträdda kökschef, Jonas, blir du delaktig i den fortsätta utvecklingen av vårt hotellkök.
I din roll leder och fördelar du arbetet i den dagliga driften, är delaktig i rekrytering, upplärningsprocesser, menyskapande och kalkylering. Du arbetar på ett rullande schema där såväl dag som kvälls och helgarbete förekommer.
Som sous chef är du en viktig spelare i utvecklingen av vårt kök.
Vi letar efter någon som vill och kan bidra med massor av motivation, idéer och som är en duktig och och trygg ledare i vårt kök.
Du får gärna ha tidigare erfarenhet från liknande position eller annan arbetsledande roll i branschen.
Viktigast för oss är att du är en glädjespridare med höga ambitioner, som brinner för matlagning och menyskapande, och har viljan att utvecklas framåt tillsammans med oss.
Du som söker behöver ha dokumenterad yrkesvana, samt ha vana av att hantera såväl små som stora volymer där kvalitet är nyckelordet!
Körkort är ett plus, men inget krav.
Du kommer att få en härlig arbetsplats med fantastiska medarbetare där vi hela tiden utvecklas för att bli ett av Sveriges bästa utflyktsmål.
Du är van vid att jobba under högt tryck vare sig det gäller à la carte, bröllop, matlagningskurser, fest eller konferens.
Kvalifikationer
Relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom restaurang.
Tidigare erfarenhet i arbetsledande position ser vi som positivt.
Viktigast av allt är att du har ett stort intresse för och goda kunskaper kring mat och dryck.
Bekväm med svenska och engelska i tal och skrift.
Anställningsvillkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning med 100 % tjänstgöringsgrad och påbörjas enligt överenskommelse.
Lön enligt överenskommelse.
Verkar detta som något för dig?
Har du ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår kökschef Jonas.dahlin@naasfabriker.se
Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.
Du ansöker genom att svara på några frågor och skickar därefter in en kort videointervju.
Vi ser fram emot att höra från dig!
Kvalifikationer
Relevant utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom restaurang, med fördel tidigare erfarenhet i arbetsledande position. Stort intresse för och mycket goda kunskaper kring mat och dryck
Bekväm med svenska och engelska i tal och skrift.