OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
ISABERG HÖGANLOFT SÖKER SOUS CHEF
Isaberg Höganloft bedriver restaurang- konferens- catering- och eventverksamhet på Isaberg i Hestra och ingår i familjeägda Palmgrengruppen. Verksamheten omsätter 37 miljoner och har 35st årsanställda medarbetare. Isaberg Höganloft ligger i naturreservatet Isaberg som är avlyst för det rörliga friluftslivet och erbjuder utöver en mängd friluftsaktiviteter ett stort antal aktiviteter i egen regi, bl a matskola och teambuildingäventyr.
Vi söker en erfaren Sous Chef som vill vara med och ta vår restaurang till nya höjder.
Du kommer att leda vårt köksteam i den dagliga driften och har därför stor erfarenhet från olika verksamheter och stor passion för ditt yrke.
Du ingår i företagets ledningsgrupp och har delat ansvar för att köket når sina mål när det gäller ekonomi, kvalitet och livsmedelssäkerhet. Du har förmågan att leda ett team omkring dig som på ett naturligt sätt kan samarbeta och se helheten i verksamheten. Du är en positiv person som har en förmåga att entusiasmera dina kollegor.
Kvalifikationer. Relevant utbildning från kök/hotell/restaurang, minst 5 års erfarenhet i köket och minst 1 års erfarenhet som souschef i en större organisation. Starkt ledarskap, goda kunskaper inom köksekonomi, behärskar Office-paketet och engelska i tal och skrift. I tjänsten ingår dag, kvälls- och helgarbete.
Är du den vi söker? Skriv en ansökan där du berättar om dig själv, bifoga CV och meritförteckning och skicka till HR-ansvariga camilla@palmgrengruppen.se. Har du frågor om tjänsten kontakta ansvarig i kökschef, Christian Bercu bercu@isaberg.se 0765-548086 eller VD Hans Palmgren, hans@palmgrengruppen.se 070-550 98 75. Tjänsten är en fast heltidsanställning med inledande provanställning. Lön enligt överenskommelse, liksom tillträde. Intervjuer sker löpande.
Palmgrengruppen driver även Madame Brasserie & Café i Värnamo med konferens, restaurang och eventverksamhet, madame.se.