OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Scandic Star i Lund ligger nära grön- och friluftsområden men är ändå lättillgängligt bara ett stenkast bort från E22:an.
Vår gästnöjdhet är vår prioritet och vi har en mycket stark servicekultur hos oss, en servicekultur som utgår från nöjda och glada medarbetare som är stolta över sin arbetsplats och vill fortsätta att utvecklas i litet som stort. Det är så vi tillsammans skapar en välkomnande atmosfär som präglar våra gästers vistelse hos oss - och det är det som vi kallar service.
Nu söker vi en Sous Chef / Serevice Lead - som är stolt över att skapa fantastiska hotell upplevelser!
Dina ansvarsområden är:
- Food creation / Service Lead
Oavsett varför gästen kommer till oss är det få saker som är så uppskattade som ett vänligt ansikte som hälsar välkommen. Som Service Lead leder du ditt team så ni tillsammans med övriga team på hotellet skapar en gästupplevelse i världsklass under hela gästens vistelse.
I rollen som Service Lead Food Creation arbetar du inom ett eller flera ansvarsområden som alla bidrar till gästens helhetsupplevelse. Under din tid hos oss kan dessa områden variera i takt med att du och affären utvecklas. Hos oss får du ta ett stort eget ansvar för att ta de beslut som krävs för att göra gästen nöjd.
Teamen tar själva ett stort eget ansvar för att utveckla och förbättra arbetssätt och service i takt med att omvärlden förändras. Vi är övertygade om att det är när du får utvecklas och bidra med all din kompetens och erfarenhet, det är då vi överträffar gästens förväntningar. På köpet får vi kul på jobbet!
Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!
Du ska älska att leverera på topp. För dig är mötet med gästen oerhört viktigt och du har förmågan att snabbt skapa goda relationer. Du tar initiativ, är flexibel för förändringar och god förmåga att se lösningar. Du kan hantera stressiga situationer och samtidigt prioritera rätt saker. Att kunna arbeta bra i team och vara en omtänksam kollega ser vi som en självklarhet.
Information om tjänsten:
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande.
Erfarenheter du tar med och delar med oss:
Erfarenhet av yrket, hotell, tallrikservering och bankett.
Erfarenhet från liknande roll i minst 3 år
Grumdläggande datakunskaper och förståelse för tekniska system
Kunna kommunicera på svenska och engelska
Yterliggare språk meriterande
Information om tjänsten:
Du kommer leda ett köksteam och du rapporterar direkt till köksmästaren . Du kommer även behöva kliva in i köksmästarrollen under köksmästarens frånvaro.
Varjerande arbetstid vardagar och helger. Dag och Kväll.
Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
BRING YOUR CULTURE, BUILD OURS.
Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.
Delar du våra värderingar?
BE A PRO Vi strävar alltid efter att bli bättre. Vi är pålitliga och levererar hög kvalitet i allt vi gör.
BE YOU Vi är oss själva, och låter andra vara sig själva. Vi uppskattar mångfald i tankesätt och bakgrund.
BE CARING Vi möter alla som kommer till oss med värme och får dem att känna sig välkomna. Vi bryr oss om människorna, planeten och samhället runtom oss.
BE BOLD Vi vågar göra saker annorlunda och bryta invanda beteenden. Vi ser hellre framåt än bakåt.