OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!
Clarion Hotel Arlanda Airport är ett pulserande flygplatshotell i hjärtat av Arlanda Flygplats. En plats där människor från hela världen möts, för konferens, event, en god natts sömn eller i väntan på äventyret ett flyg bort. Här skapar vi stora och små ögonblick och allt med en stor dos passion.
Hotellet har 430 hotellrum, 44 konferenslokaler varav den största tar 900 personer, stora bankett- och eventytor, restaurang Kitchen & Table på våning 12 med oslagbar utsikt över startbanan och i lobbyn ligger vår Living Room bar.
Att arbeta på Clarion Hotel Arlanda Airport handlar om att tillsammans med kollegor ge vår huvudperson, gästen, hotellupplevelser utöver det vanliga. För att lyckas lever vi våra värderingar från hjärtat: energi, mod och begeistring.
Vi söker nu en Sous Chef till vår bankettverksamhet på Clarion Hotel Arlanda Airport.
Sous Chef rapporterar till Executive Chef
Banketten är vår motor och en av våra viktigaste försäljningspunkter vad gäller Food & Beverage. Vi har alltifrån konferensluncher och middagar till buffeér, mingel och fest.
Vem är du?
• Du är en god ledare och förebild
• Du har energi och en stor passion för mat och service! Du strävar alltid efter att överträffa våra gästers förväntningar
• Du är flexibel, stresstålig samt har en professionell och personlig inställning mot kollegor och gäster
• Du gillar stora kök och ett högt tempo och har god vana från stora luncher och middagar
• Du är en initiativrik problemlösare som är flexibel i alla lägen - och alltid med en positiv inställning.
• Du har god samarbetsförmåga och värdesätter teamarbete
• Du har mycket energi, mod och passion
• Du har öga för detaljer och kvalitet
• Du blir glad av att laga bra och hållbar mat
Arbetets innehåll kan variera, här kommer några exempel:
• I samråd med Executive Chef säkerställa och leda den dagliga driften i köket
• Tillsammans med Executive Chef ansvara för att vi håller överenskommen kvalitet och god lönsamhet där vi arbetar enligt bestämda menyer och menybeskrivningar.
• Kontinuerligt ha en dialog med Executive Chef gällande utveckling av produkten utifrån gästernas behov och önskemål
• Arbete i köksdrift schemalagd av Executive Chef, dag, kväll, helg
• Tillsammans med kök och matsal hålla i dagliga driftgenomgångar
• Tillsammans med Executive Chef säkerställa att kockar har rätt information och råvaror för att kunna utföra sitt arbete
• Vid behov arbeta på övriga köksavdelningar
• Vara Executive Chef behjälplig med varubeställning, planering och inventering
Detta är exempel på hur rollen ser ut just nu och den kommer, liksom hotellets verksamhet, att förändras över tid beroende på företagets utveckling och gästernas behov.
Vad får du?
Du får ett spännande, krävande, meningsfullt och varierande arbete i ett stundtals högt tempo med stora utvecklingsmöjligheter i Skandinaviens största hotellkedja. Du får också passionerade kollegor med många olika nationaliteter. Du och din unika historia kommer att göra oss starkare.
We Care! Vi är också ett företag med människor som bryr oss om andra människor och den planet vi lever på. Tillsammans med dig ska vi minska vår miljöpåverkan och skapa en bättre värld.
Här på hotellet lever vi en kultur som präglas av öppenhet och frihet. Vi tror att det skapar tillit, förståelse för varandras arbete och en bra gemenskap.
Nyfiken på oss? Titta in på vår Facebook och Instagram för att lära känna oss lite mer eller på vår hemsida för information om hotellet.
Arbetstider: Dagtid, kvällstid & helger
Tillträde: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning
Lön: Enligt överenskommelse
Hit och hem!
Att ta sig till Arlanda flygplats och hotellet är lättare och närmare än du tror. Det tar 20 minuter med Arlanda Express, 40 minuter med Flygbussarna och som anställd får du specialpris på månadskort. Pendeltåget tar 38 minuter till Stockholm C och 17 minuter till Uppsala C. Vill du hellre ta bilen, får du specialpris på Alfa- och Beta parkeringen och därifrån tar du shuttle bussar som går varje kvart. Har du turen att bo i närheten går det bussar dygnet runt till tex Märsta.
Verkar detta vara en perfekt match för dig? Skicka din ansökan redan idag!
Vi behandlar alla ansökningar löpande, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Jag ser fram emot att höra ifrån dig!
Hälsningar,
Antun Matic
Executive Chef
Clarion Hotel Arlanda Airport
Kontaktpersoner på detta företaget
Therese Mårtensson
Patrik Uppman
+46 701456994
Elisabeth Mellin
+46 84441800
Rikard Hallman
+46 84441800