OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Thorskogs Slott är beläget i en vacker engelsk park ca. 35 minuter norr om Göteborg. Här njuter våra gäster av en vacker miljö samt gastronomi och service på hög nivå.
Matfilosofin kan enkelt uttryckas som rustik "fine dining" med hög finish, moderna tekniker och väldigt fina råvaror. Vi lagar mat till hotellgäster, konferenser, privata middagar, bröllop och företagsarrangemang. På kvällarna serverar vi en fast meny med 3-4 rätter under en sittning till samtliga gäster. Det gör att vi får bra tid till prepp och möjlighet att ge samtliga komponenter den tid de behöver för att bli riktigt bra.
Som souschef har du en nyckelroll när det gäller kvalitet, kreativitet och drift. Du är en ledare som är bra på kommunikation och att motivera andra samt har erfarenhet från en eller flera av Sveriges bättre restauranger. Du ansvarar för vissa beställningar och hanterar egenkontrollen. Arbetstiden varierar mellan mån-lördag, dag- och kvällstid. Ett kvällspass avslutas normalt 21:30. Möjlighet till övernattning mellan arbetspassen finns i anknytning till slottet i vår personalbostad.
Har du ingen ledarerfarenhet idag? Ansök ändå, störst vikt har kreativitet, engagemang och rätt personlighet! Du kanske också vill växla upp!
Hemsidan visar inte så mycket av vad vi gör i köket men kika gärna in på vår Instagram för att få en liten glimt av vår matproduktion. Instagram: @thorskogs.magnus
Mer om detta och mycket mer på www.thorskogsslott.se