OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Högst upp i huset hittar du Tak. Här jobbar vi med nordiska råvaror, japanska tekniker och Frida Ronge är kreativ ledare. Vår ambition är hög och Tak blir en plats där balanserade smaker och utvalda råvaror möter gedigna drinkar och livliga samtal. Allt genomtänkt, omsorgsfullt utvalt och skapat med glädje. Vi öppnar 23 mars 2017 på Brunkebergstorg 4 i Stockholm.
Sous Chef Tak
På Tak arbetar vi hantverksmässigt och medvetet med mat- och dryckesupplevelser. Vi är en arbetsplats med hög yrkesstolthet där vi lär av varandra och delar en glädje till mat, dryck och service.
Vi söker en självgående och medveten Sous Chef som ska vara med och leda arbetet i köksdriften på restaurang Tak. Du drivs av att arbeta med kvalitet, hållbarhet och av att inspirera och motivera andra. Du vill vara med och skapa restaurangupplevelser som våra gäster kommer ihåg, uppskattar och bär med sig.
Du rapporterar till Senior Sous Chef.
Din bakgrund kan variera men du arbetar i en liknande position idag.
Startdatum är mars 2017.
Så på riktigt, sök!
Skicka din ansökan http://tak.se/karriar/ senast den 23 december 2016. För frågor maila HR-koordinator Lina Andersson, lina.andersson@tak.se.