OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Sous-chef med utvecklingsmöjligheter sökes till Restaurang Jungfrusund på Ekerö!
En halvtimme utanför Stockholm city hittar du Restaurang Jungfrusund på natursköna Ekerö. Vi söker nu en erfaren, varm och självgående sous-chef samt en ytterligare kock för att sammanstråla med oss från 1 juni!
Om tjänsten: Tjänsten är på helårsbasis, men stämmer inte det kan vi även tänka oss kortare tid över säsong.
Arbetsuppgifter (kökschef): Ansvara för daglig drift, tillagning av lunch, à la carte, catering, event, grillning m.m. Ansvara för varubeställningar, inventering, menyer, hygien/hccp, råvarukostnad och köksrekryteringar. Sist men inte minst, att hålla en skön stämning i köket som smittar av sig både mot servisen och gäster.
Utbildning/Erfarenhet: Vi ser gärna att du är kreativ, nytänkande, resultatorienterad med koll på trender och nyheter inom ditt område. Att du har en social förmåga, lätt för att samarbeta, ledaregenskaper, drivs av ett högt tempo och självklart brinner för bra service. Är stresstålig, men klarar av att arbeta lugnt och metodiskt.
Om oss: Vi är ett team på Restaurang Jungfrusund, en eventbaserad året runt-krog som ligger vid Mälarens vatten på Jungfrusunds marina, Ekerö. Trycket är extra hårt under sommarperioden. Vi arbetar med ledord som omtanke, engagemang, entusiasm, ”det oväntade” - allt med en ”touch av rock n roll”. Under högsäsongen är vi drygt 15p. som jobbar i köket och serveringen. Vill du bli en del av vår nystart, så sök denna tjänst!
Märk mailet med rollen du söker och maila ansökan, Cv & personligt brev till: info@restjungfrusund.se
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.