Sous Chef till JIMMY'Z - ESS Groups nya destination

Sous Chef till JIMMY'Z - ESS Groups nya destination

Arbetsbeskrivning

Vår vision är att skapa en destination sprängfylld med upplevelser. En plats där du hela tiden möts av nya intryck, en plats som erbjuder upplevelser du vill dela med olika människor och kanske viktigast - en plats där du roas i flera dygn. Känslan när du checkar ut är densamma som när du lämnar en storstad - att du inte hunnit uppleva allt och måste tillbaka.

JIMMY’Z är precis som ESS Group - ”a house of brands” det finns tre starka restaurangkoncept i huset tillsammans med fyra barer, en state of the art mötesanläggning och givetvis pool club & takterrass.

Vi blir över 250 personer i teamet, alla med olika bakgrund och erfarenhet.

Vi är spridda över en mängd olika avdelningar, vi jobbar olika tider och med olika uppgifter, men alltid tillsammans som ett team. Tillsammans förverkligar vi visionen, tar hand om varandra och våra gäster - det är så vi skapar stamgäster på JIMMY’Z.

Sous Chef

JIMMY’Z Hotel & Resort har flera restauranger och barer.

Varje restaurang har en Head Chef som är ytterst ansvarig för köksdriften.

Vi vill skapa ett dynamiskt köksteam där både du som Sous Chef och dina kollegor i köket roterar mellan de olika köken över tid, för att skapa en organisation som är flexibel utifrån verksamhetens behov, men också för att ge en större möjlighet till variation och utveckling för våra medarbetare i det dagliga arbetet.

VAD VI SÖKER

Sous Chef har en arbetsledande roll och är ytterst ansvarig i köket under sina arbetspass.

Vi söker dig som har förmågan att sprida din matglädje till dina kollegor och våra gäster. Vi söker dig som med fördel tidigare haft arbetsledande roll i kök och drivs av att se individen bredvid dig och er som team göra positiva förflyttningar långsiktigt, samtidigt du kontinuerligt säkerställer kvaliteten på maten mot våra uppsatta mål.

Vi söker efter flera Souschefs, där vi letar efter olika bakgrunder, därav behöver du ha en särskild styrka i bagaget som gör att du gör skillnad i våra köksteam.

VEM DU ÄR

Du säkerställer att våra höga ambitioner i köket levereras till våra gäster, samtidigt som du alltid är nyfiken på andra delar av JIMMY’Z som du också lär dig känna och delar med dig utav till teamet.

Du har förmågan att leda teamet för att säkerställa gäst- och medarbetarupplevelsen till våra högt satta mål, samtidigt som du är en inspirerande kock som vidareutvecklar individerna vid din sida i ett kök som levererar puls alla veckans dagar och dygnets alla timmar.

DELAR UR ROLLBESKRIVNINGEN SOM KAN BLI DIN FRAMTID

- Bemanning - Justerar bemanningen för att alltid möta verksamhetens behov och medarbetarupplevelsen.
- Order - Assisterar Head Chef med orderläggning för att säkerställa att köket alltid har varor hemma i rätt mängd som motsvarar behov och menyer. Sous Chef ansvarar för att eventuella felleveranser och/eller fel beställningar returneras.
- Lagerhållning - Ansvarar för att mottagning och lagerhållning av varor möter föreskrivna standards och de lagar och regler som finns uppsatta.
- Menyer - Assisterar Head Chef vid menyuppdateringar, och jobbar kontinuerligt med att bygga en kreativ miljö i teamet där idéer och intiativ från medarbetare uppmuntras och behandlas.
- Arbetsledning - Ansvarar för att uppsättning av (service) kök och prepp görs effektivt, likaså för att stängningsrutiner och demontering av kök.
- Samt att god ordning och renlighet i lager och serviceytor upprätthålls.
- Kommunikation - Ansvarar för att avstämning med Head Waiter/Waitress av dagens bokningar planeras och genomförs, samt att alla medarbetare i kök har all nödvändig info för att gemensamt uppnå högsta möjliga gästnöjdhet och kvalitet.
- Värderingar - Ansvarar för att all tjänstgörande personal arbetar efter utsatta kvalitets- och servicemål och företagets värderingar.
- Tidsrapportering - Ansvarar för att köks- och diskpersonal dagligen stämplar in och ut korrekt enligt schemalagda pass.


Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Tillträde för tjänsten är under oktober 2022 i samband när vi öppnar JIMMY’Z Hotel & Resort.

Intervjuer startar under våren 2022 och sker löpande.

Vi hoppas du skickar oss ditt CV men också ett personligt brev där vi får lära känna dig lite bättre. Se också till att besöka www.jimmyzhotel.com (http://www.jimmyzhotel.com/) lite då och då och signa upp på vårt nyhetsbrev och SOME kanaler för vi kommer annonsera mycket skoj framöver.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ESS Group
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 5 april 2022
  • Ansök senast: 22 september 2022

Liknande jobb


23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024