OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Granö Beckasin är sedan flera år navet för naturturism i Västerbotten.
Nu tar vi steget och bygger ut vår anläggning med en helt ny restaurang som i sig ska bli en reseanledning och en plats att längta till. Vi söker dig som vill vara med i teamet, ta fram konceptet och skapa den bästa restaurangen vi kan frambringa på vår fantastiska plats längs med Umeälven i Granö.
Vi har redan en fantastisk byggnad, du kan kolla in den här: https://granobeckasin.com/nabben/
Nu ska den med hårt arbete fyllas med kärlek. Vi arbetar efter våra ledord; långsiktighet, omtänksamhet, okonstlad och passionerad. De är grunden för våra beslut och genomsyrar vårat arbete. Våra gäster kommer från hela världen och får ta del av det som naturen och bönderna erbjuder i vår del av världen.
Parallellt med uppbyggnaden av nya restaurangen fortsätter vi hålla öppet i nuvarande restaurang.
I rollen som sous chef är du ansvarig i köket för leveransen mot gäst. Du samarbetar med kökschefen för att hela upplevelsen ska kännas genuin och attraktiv, både för långväga gäster och våra vänner i närområdet.
Du har ett extra intresse för svensk matlagning och norrländska råvaror samt tycker det är viktigt att dela med dig av dina kunskaper till kollegor och gäster.
Utöver svenska så pratar du engelska obehindrat med våra utländska gäster och kollegor. Tyska och holländska är ett plus.
Vi erbjuder en fast tjänst om 100%, alla upplägg är öppna för diskussion. Vi har kollektivavtal med möjlighet till individuell lönesättning. Vi jobbar med årsarbetstid och schemat bygger på att vi jobbar mer under högsäsong och är mer lediga när det är lugnare på anläggningen.
Boendemöjligheter finns och vi hjälper till med etablering för dig och din eventuella familj för att allt ska kännas rätt från start.
Välkommen med din ansökan!