OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Grow är hotellrestaurang vårt eget koncept där vi har valt att låta grönsakerna ta mycket plats. Detta är en dynamisk restaurang där vi server frukost, lunch och middag till såväl hotellgäster, walk-ins och konferensgrupper som dessutom står inför spännande utveckling fram över.
För att trivas i denna roll ser vi att du tidigare erfarenhet av ledarskap, du älskar att leverera god service och du har ett driv som leder till att vi tillsammans kan finspila vår produkt till perfektion.
I vårt kök är vi flexibla, kan snabbt växla upp i tempo och vi gör allt för att förmedla vår matglädje vidare till gästen.
Som Sous Chef hos oss på Holiday Club Åre ser vi gärna att du drivs av att skapa minnesvärda måltider och upplevelser för våra gäster. Kraven vi ställer på dig är att du pratar flytande svenska eller engelska, birdrar till en god stämning på jobbet och är en lagspelare som ställer upp på dina kollegor. Vi är här för varandra!
Dina arbetsuppgifter:
- Leda det dagliga arbetet
- Betälla varor och planera framåt
- Behjälplig vid personalplanering och schemaläggning
- Traditionellt arbete som kock
- Samarbeta med kollegor från alla avdelningar
- Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
- Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
- Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.
Vi ser gärna att du har följande erfarenhet/egenskaper:
- Relevant utbildning samt minst 3 års erfarenhet av ledanade roll i kök
- Passion för att skapa god, hälsosam mat för aktiva människor
- Intresse för mat, fjäll och friluftsliv
Vi rekryterar löpande och tjänsterna kommer att tillsättas så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan!
Anställningsform: Säsongsanställning alt. tillsvidare enligt överenskommelse
Tjänstegrad: 100%
Arbetets start: Enligt överenskommelse
Lön: Timlön enligt kollektivavtal