OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
SOUS CHEF - med kärlek till mat och människor till TRIFTENS restauranger i Täby
Triften växer och med höga ambitioner! Med två restauranger, bageri, kaféer och festvåning finns stora möjligheter och spännande utmaningar för rätt person.
Du är tillsammans med kökschef ansvarig för köksanställda och ser till att Triftens kvalitet alltid upprätthålls. Du skapar och utvecklar menyer, och metodik för beredning och kommer att arbeta tillsammans med övriga medarbetare i köket under service under lunch och middag såväl som catering och event.
Du är, i kökschefens frånvaro, ansvarig för att upprätthålla och följa regler och föreskrifter för säker livsmedelshantering.
Till dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
• Övervaka att arbetet sker i enlighet med uppsatta mål och delta i det praktiska arbetet för att säkerställa hög kvalitet och säker leverans
• Planera och organisera arbetet under förberedelser och service.
• Rådgöra, vägleda och instruera anställda om hur de utför sina uppgifter korrekt.
• Beställa råvaror och visa övriga medarbetare rätt teknik och metod för bästa resultat.
Som person är du en positiv och glad ledare med förmåga att motivera övriga anställda. Du har hög integritet och kan anpassa dig och vara flexibel i svåra situationer, lösa problem och fatta beslut vid behov. Visar lust och förmåga att lära dig samt dela med dig av dina kunskaper till andra.
Utbildning och erfarenhet:
Du är kock med minst gymnasieutbildning eller motsvarande och har mer än 5 års bred och dokumenterad erfarenhet arbete i av kall- och varmkök. Du tycker om variationen från lunch, à la carte, festvåning och catering.
Du hanterar råvaror med kunskap och respekt för smaker, hygien, hållbarhet och ekonomi.
Du måste ha grundläggande matematiska färdigheter och skriva och tala god svenska. Du är van att använda branschspecifik programvara och applikationer som stöd för planering och administration.
Kontaktpersoner på detta företaget
Krögare Stina Wallster
0708150500
Restaurangchef Jimmi Rossi
08 244 555