OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en sous chef eller köksmästare med en positiv, lösningsorienterad inställning, som älskar att laga mat och leda ett team.
Du kommer tillsammans med kökschef att planera och leda driften i köket, göra menyer och teman för hotellets a la carté-restaurang, välbesökta bar, mötesfika, konferensluncher och bankettmiddagar. Konceptet är Svensk/Europeisk matlagning med klassiska förtecken och en modern touch.
Vi söker dig som älskar mat, har passionen, hög standard och gedigen kunskap om det svenska & europeiska köket. Som leder med exempel , visar och lär ut, ser till att konceptet följs. Som bidrar och lyfter teamet.
Arbetet kommer vara varierande men med fokus på kvällsverksamheten, samt vissa helger, beroende av våra bokningar. ca: 20% admin 80% i drift.
Vi erbjuder dig en härlig, positiv och proffessionell arbetsplats med plats för ideér, utbildning och tillväxt i ett expanderande företag.
Lön efter erfarenhet och överenskommelse.
Hör av dig till Martin för mer information.
Dokumenterad erfarenhet
Referenser
Vi når längre när olikheter bejakas. Hos oss får du utrymme att vara dig själv och utvecklas i den riktning du vill, med trygga villkor och schyssta avtal som grund. Ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss - bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic.
Delar du våra värderingar?
BE A PRO BE YOU BE CARING BE BOLD