OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Nu söker vi erfarna och passionerade Sous Chefs för en ny och spännande gastronomisk resa på Elite Stora Hotellet i Jönköping. Vi är en arena för utveckling och brinner för att skapa matupplevelser utöver det vanliga och kommer till hösten initiera många spännande gastronomiska projekt.
Elite Stora Hotellet i Jönköping är en av stadens vackraste byggnader med sina 167 rum, 12 konferenslokaler, 2 restauranger och grandiosa Spegelsalen. Med en stark lokal närvaro och flertalet lyckade samarbeten, event och arrangemang under åren är vi ett utvecklande och nytänkande verksamhet.
Som Sous Chef är du tillsammans med dina kollegor ansvarig för köksverksamheten under ledningen av vår Kreativa ledare inom gastronomi. För att lyckas i denna roll behöver du vara en trygg och erfaren ledare. En ledare som har en förmåga att få med sig gruppen, involvera sina medarbetare, utveckla dem, delegera och skapa en trivsam arbetsmiljö för det fantastiska gäng vi har på plats. Då verksamheten är stor och innefattar många delar är det helt avgörande att du är en god kommunikatör och visar vägen framåt. Noggrannhet, framförhållning och att ha en bra organisation med tydliga rutiner kommer leda till din framgång. Känner du igen dig i detta, sök redan idag och var med på vår resa framåt!
Sous Chef med team är nyckelpersoner i vår verksamhet. Ni ansvariga för att levererar mat till vår Restaurang Le Trottoir och festvåningen tillhörande Spegelsalen med allt från konferensfika, lunch, middagar, event, catering och personalmat.
Du har erfarenhet som Sous chef eller ansvarstagande kock och brinner för gastronomi. Elite Stora Hotellet i Jönköping är ett 4 stjärnigt hotell och det är den klassen som förväntas i våra leveranser på konferensfika, luncher, middagar och Ala carte.
På Elite Hotels tror vi på frihet under ansvar, du kommer som Sous Chef friheten att vara med och forma, påverka och bidra till kökets- och restaurangernas utveckling. Du arbetar nära vår Kreativa ledare inom gastronomi, vår Restaurangchef och Sommelier.
Mer om rollen:
- Daglig kontroll på mail, vad vi har på böckerna för att kunna planera din verksamhet, beställningar, fakturor. Månadsbokslut och inventering.
- Schemaläggning, effektiv och kvalitativ bemanning för högsta serviceleverans och daglig uppföljning i bemanningssystemet Timeplan.
- Arbeta mot budgetmålen och nyckeltalen (effektivitet med timmar och kostnader) och prognostisera löpande hur verksamheten ligger till.
- Upprätta rutiner för de olika delarna inom köket och disken.
- Skapa menyer för A´la carte och konferens, komma med kreativa idéer för att öka intäkter och sänka kostnader.
- Beställningar och kontroll på eget lager.
- Lokalernas miljö och hygien, skapa trivselfaktor och gör dem användarvänliga. Högt fokus
Vi erbjuder:
- Möjligheten att vara med på vår nya gastronomiska resan
- Ett härligt nytänkande team som redan är på plats när du börjar, vi har både en Kreativ Ledare, Restaurangchef, Sommelier, festvåningsansvarig, servitörer, kockar och diskare. Ditt uppdrag blir att förvalta, utveckla, sätta rutiner och skapa en vinnarkultur.
- Kollektivavtal
- Friskvård
- Tjänstepension
- Rabatterade priser på Elite Hotels
- Frihet under ansvar
- Utveckling och utbildningar
Praktikaliteter:
- Arbetstider: Varierande, kvällar förekommer
- Omfattning: Enligt överenskommelse
- Start: Enligt överenskommelse,
- Lön: Enligt överenskommelse
- För frågor om tjänsten kontakta: Gustav Kalogirou 0735267124
- Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!
Vi ser framemot att höra från dig!
Kontaktpersoner på detta företaget
Micael Åman
Madeleine Eriksson
019 -15 69 12
Robert Grahn
Bianca Britten-Austin
1234
Ulrika Kjellgren
031-727 10 82
Jonas Franzén
0721 64 86 50
Sara Johansson
Helmut Schwabe
070-311 72 72
Lisa Darrell
Per-Gustaf Junger