OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Västerviks Stadshotell ligger centralt i skärgårdsstaden Västervik och bara 100 meter från havet och Västerviks strandpromenad. Med sina 102 rum är Västerviks Stadshotell det största hotellet i staden.
Vi söker dig som idag arbetar som Souschef eller dig som känner dig redo att ta nästa steg i karriären!
Västerviks Stadshotell erbjuder allt under ett tak. I vår restaurang Gustawas Kök & Bar serverar vi Västervikare såväl som hotellgäster. Vi har 10 konferensrum, en festvåning och serverar lunch måndag till fredag. Vår grundfilosofi i köket är svensk matlagning med influenser från hela världen.
Som Souschef på Västerviks Stadshotell är du helt självgående och är med och leder arbetet för våra kockar samtidigt som du själv arbetar i köket. Du tar ansvar för planering och inköp av råvaror samt lära ut och inspirera våra kockar. Du är kreativ och har öga för uppläggningar och är noggrann i ditt utförande. Arbetstiderna varierar och förläggs till dagtid, kvällar och helger.
Du är glad och sprider glädje omkring dig. Det är viktigt att du är på tårna och är drivande och kommer med inspel. Samarbete och kommunikation är något vi arbetar med dagligen och det är viktigt att du är med på det tåget.
Västerviks Stadshotell är ett anrikt stadshotell som funnits länge och är en stor del av Västervik som stad. Det vill vi bevara, men vi vill även utveckla och förnya. Vi är också en plats där personalen gör skillnad och tillsammans skapar vi minnesvärda upplevelser för våra gäster.
Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Vi har givetvis kollektivavtal. Lön enligt avtal med hänsyn till erfarenheter & kunskap.
Startdatum enligt överenskommelse, vi behandlar alla ansökningar löpande!
Skicka din ansökan till: headchef@stadshotellet.nu. Vid frågor kontaktar du Carl-Oscar Carlsson, köksmästare 076-87 99 212