Souschef

Arbetsbeskrivning

Gröna Lund är Sveriges äldsta tivoli och omfattar 30 attraktioner, sex restauranger samt ett varierat utbud av lotterier, 5-kampsspel och mat- och snackskiosker. Tivolit bjuder även på en mängd underhållning i form av konserter, dans och barnunderhållning. 2016 hade Gröna Lund ca 1500 anställda under säsong och besöktes av över 1,5 miljoner gäster, vilket gör tivolit till en av landets ledande besöksattraktioner.

Gröna Lund är en del av Parks and Resorts, Nordens ledande aktör inom upplevelseindustrin. I gruppen ingår några av Sveriges mest populära resmål; Gröna Lund, Kolmården, Aquaria, Furuvik och Skara Sommarland.


 

Gröna Lund är en hel värld av mat och dryck. Här får du inte bara en restaurang, utan sju, alla med olika koncept och inriktning. Vill du laga finlirad á la carte eller svänger du hellre ihop en schysst pizza? Langa nygrillade kycklingklubbor i en BBQ-kiosk eller vara dirigent för stora showmiddagar? Oavsett kommer du ha Jonas Dahlbom, en av Sveriges mest meriterade kockar och vårt senaste tillskott på matsidan, som parhäst.

På våra restauranger möter du familjer, 5-kampare, konsertgäster som alla har det gemensamt att de vill äta något riktigt gott. Vår uppgift är att bjuda dem på en minst lika härlig upplevelse som den i parken. 

Ditt huvudsakliga fokus i rollen som souschef är att vara närvarande i driften och se till att våra gäster får bra service och att medarbetarna trivs. Arbetet är omväxlande och arbetsuppgifterna innefattar även arbetsledning av kockar, varubeställningar och tidsrapportering.

Till denna roll söker vi dig med stort intresse för mat och dryck, och som samtidigt drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Du har tidigare arbetat som Souschef eller i liknande ansvarstjänst. Du känner dig bekväm med svenska såväl som engelska i både tal och skrift samt har datorvana. Det är meriterande om du genomgått en restaurangutbildning. Då tempot i våra restauranger många gånger kan vara högt är du flexibel och lösningsfokuserad i ditt sätt att arbeta. Vidare är du ansvarstagande och har ett ekonomiskt tänk i ditt dagliga arbete. Som ledare är du en entusiasmerande förebild och du trivs i en ansvarstagande roll.

Vi söker dig som kan arbeta från början av april till mitten av oktober med möjlighet till förlängning. Vissa tjänster har ett senare startdatum. Vi önskar att du i ansökan skriver hur du kan arbeta, dvs hela perioden eller delar av perioden.

Vi har inget sista ansökningsdatum utan tjänster tillsätts löpande så, skicka in din ansökan redan idag! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida, www.magisksommar.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner på detta företaget

Rekrytering på, Parks and Resorts
   010 708 94 00
Cecilia Palmberg, HR-specialist, rekrytering
   076-540 44 05
Rekrytering på, Parks and Resorts
   010 708 94 00
Rekrytering på, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline  Lidholm,
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts
010 708 94 00
Caroline  Lidholm, Rekryteringschef
010 708 9411
Rekryteringen Gröna Lund, Parks and Resorts

Rekryteringen Kolmården, Parks and Resorts

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Gröna Lund Stockholm
  • 2 platser
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Enligt Överenskommelse
  • Heltid/ Ej specificerat
  • Publicerat: 20 december 2016

Besöksadress

Allmänna Gränd 4
None

Postadress

LILLA ALLMÄNNA GRÄND 9
Stockholm, 11521

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024