Souschef

Arbetsbeskrivning

Att leda och fördela arbetet för 15 kockar/köksbiträden, dag och kväll. Ni kommer att vara 2 souschefer som delar på arbetet tillsammans med 2 köksmästare.

Du ska ha minst 3 års erfarenhet av arbete på restaurang och du ska ha gått restaurangskola.
Vi vill att du ska ha ordningssinne och vara van vid ett högt tempo.


Lammet & Grisen på Öland är beläget på norra Öland. Vi serverar helstekt lamm och gris som trancheras av våra kockar i restaurangen. Under säsongen har vi ett enormt tryck med ca 1100 gäster per kväll. Vi jobbar i möjligaste mån med lokala råvaror och närliggande producenter.

Kontaktpersoner på detta företaget

Krögare Patrik Clasén
0485-20350

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Lammet & Grisen på Öland AB
  • 2 platser
  • 11 dagar - 3 månader
  • Heltid
  • Mycket bra personalboende finns. Gratis träning.
  • Publicerat: 21 mars 2017

Besöksadress

Hornvägen 35
LÖTTORP

Postadress

Hornvägen 35
LÖTTORP, 38772

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024