OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker två Souschefer! en till vårt Bankett och event avdelning och en till vår à la carte restaurang.
Vi söker dig som är en kunnig, glad, positiv och utåtriktad person. Du skall ha förmåga att se helheten och ha stenkoll på det mesta i köket. Du skall vara en naturlig ledare och även kunna leda teamet med professionalism när olika utmaningar uppstår.
Du kommer att jobba tillsammans med vår Köksmästare och hela köksteamet med att vidareutveckla vår redan mycket fina produkt att ta oss in i framtiden så att vi får fortsätta vara en av Europas bästa Mässrestaurangföretag.
Våra tre produktionskök som finns under Stockholmsmässans tak, är vår motor och vårt hjärta i företaget, som vi är otroligt stolta över. Vi har ett ekologiskt tänk och serverar gärna mat på svenska råvaror och lagar all mat från grunden vilket kräver planering samt ett logistiskt tänk.
Du skall ha erfarenhet från restaurang i en ledande position och brinner för gastronomi och service inifrån och ut. Arbetstiderna är schemalagda mestadels på dagtid men kvällar och helger förekommer mycket periodvis under högsäsong höst och vår.
Vi har konkurrenskraftig lönesättning!
Anställningen är på säsong sept/oktober till mitten av december med möjlighet till ny säsong på våren mitten av januari - april/maj
Vi behandlar alla ansökningar fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Sök redan idag, välkommen!
Vi söker dig som är en kunnig, glad, positiv och utåtriktad person. Du skall ha förmåga att se helheten och ha stenkoll på det mesta i köket. Du skall vara en naturlig ledare och även kunna leda teamet med professionalism när olika utmaningar uppstår. Du skall ha erfarenhet från restaurang i en ledande position och brinner för gastronomi och service inifrån och ut.
Mässrestauranger är utvald restauratör på Stockholmsmässan. Här serverar företaget sina gäster allt ifrån en kopp kaffe i farten till trerätters à la carte i världsklass. Tillsammans med Stockholmsmässan arrangerar vi storslagna banketter med tusentals gäster. Mässrestauranger ingår i ett familjeföretag som driver även restaurang- och bankettverksamhet på flera kreativa och internationella mötesplatser så som MalmöMässan, Kulturhuset Stadsteatern, Stockholms Stadshus och Engsholms Slott.
Kontaktpersoner på detta företaget
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04