Souschef

Arbetsbeskrivning

Bockholmengruppen söker nu souschef till restaurangen Djurgårdsbrunn.

Om Bockholmengruppen

Idén om att göra något för sitt kvarter har vi haft med oss sedan vi öppnade vår första restaurang, Bockholmen Hav & Restaurang, för snart 15 år sedan. 2012 tog vi klivet till Stockholms innerstad med Nybrogatan 38, där vi ville vi skapa en plats på Östermalm som knöt samman alla dessa delar. Öppet sju dagar i veckan, frukost, lunch, middag till rimliga priser. En bardisk där vem som helst kunde slå sig ned närsomhelst och erbjudas alla menyns rätter. Liveband till frukost, dj:s på kvällen. Det blev succé!

Med samma filosofi har vi fortsatt till Söder, Gamla Stan och Gärdet, och i dag driver vi inom Bockholmengruppen tio restauranger i Stockholmsområdet och är en av branschens mest uppskattade arbetsgivare.

WE LOVE TO SERVE YOU

Vårt motto ”We love to serve you” är mycket enkelt och genomsyrar allt vi gör på våra krogar: Med prestigelös service och stor flexibilitet skapar vi en total restaurangupplevelse i stimmig miljö för alla typer av gäster.

Djurgårdsbrunn

Alla vägar bär till Djurgården! En vacker promenad från stadens stress har vi här skapat en avslappnad och angenäm mötesplats som bjuder in till sinnesro för hela familjen. Kom på brunch, middag, eller julbord. Ställ till med fest, konferens eller bröllop. Här, alldeles intill natursköna Djurgårdskanalen, serverar vi ett eklektisk urval av tidlösa och omtolkade klassiker, med inspiration från Sverige, Medelhavet och en lång varm sommar.

På vår stora uteservering och i trädgården sitter vi gärna och länge till bords, eller slappar i en solstol, och skulle du tillslut känna dig lite rastlös rekommenderas såklart ett parti boule!

Om dig

Vi söker dig
- som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök.
- som är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare
- som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål
- som är social och trevlig
- är initiativtagande

Om tjänsten

Du kommer bl.a. ansvara för
- att upprätthålla företages rutiner och policy
- egenkontroll - HACCP
- leda och coacha medarbetare i köket

Du kommer även vara medansvarig för
- inventering, månadsvis
- beställningar och returer
- säkerställa kvalitén på maten som serveras
- recept dokumentation
- upplärning av nya rätter
- att uppnå uppsatta matprocentmål
- optimering av personalkostnader på utsatta pass

schemamässigt jobbar vi i lågsäsong (jan-april/sep-november) torsdag till söndag

under högsäsong, sommaren och julbordet är schemat mer varierande.

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Kontaktpersoner på detta företaget

Teddi Åström

Jonathan Salazar Repta

Sussie Pöhl Svensson

Fredrik Krüger

Caroline Sjöberg

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Bockholmengruppen
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 24 januari 2020
  • Ansök senast: 12 juli 2020

Besöksadress

Nybrogatan 38, Stockholm
None

Postadress

Nybrogatan 38
Stockholm, 11440

Liknande jobb


23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024