OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Souschef Mässrestauranger AB är ett privatägt företag som driver all restaurangverksamhet på Stockholmsmässan i Älvsjö med kapacitet att dagligen servera tusentals besökare mat och dryck.Vår affärside är att med stolthet över vår produkt och med god ekonomi förstärka besökarnas positiva upplevelse genom att erbjuda attraktiv mat och dryck och god service.Mässrestauranger består av två produktionsenheter där vi för Restaurang The Parkside, som ansvarar för festvåningsarrangemang, buffeer och banketter i den egna restaurangen och i hallarna söker en souschef.Vi erbjuder dig ett arbete i föränderlig och ofta internationell miljö.Du arbetar tillsammans med köksmästaren med att utveckla och driva köket.Du har viljan att utveckla dig och medarbetarna till att laga attraktiv och modern mat under mässor, kongresser och konferenser. Vi vill att du har flera års erfarenhet som kock, även i arbetsledande funktion samt ett modernt kvalitetstänkande.Vi ser dig som en inspiratör till våra kockar.Meriterande om du har arbetat i liknande miljöer och med klassiskt och modernt kök.
Kontaktpersoner på detta företaget
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Avdelningschef Tobias Gustavsson
08-727 72 46
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
08-727 72 06
HR chef Lotta Eckerud
HR chef Lotta Eckerud
08-727 7206
Ekonomichef Dorita Svens
08-727 72 04