Souschef

Arbetsbeskrivning

Mauritzbergs slott söker en driven souschef.
Mauritzbergs slott, hotell och restaurang sedan 1992, är ett kulturhistoriskt minnesmärke med gamla traditioner.Vi ingår i kedjan Countrysidehotels, 42 av Sveriges bästa hotell.Inför den stundande höstsäsongen behöver vi förstärkning i köket.Köket arbetar med färska råvaror, gärna från egna marker och vatten samt anskaffning från lokala odlare och uppfödare.Bedriver en blandad matlagning med allt från det traditionella köket till svensk husmanskost.Som souschef ser vi att du brinner för gäster och för mat samt har initiativförmåga och kan arbeta självständigt med inköp, planering och menyskrivning.En stark egenskap som du bör ha är stresstålighet samt möjlighet att hålla ett högt tempo i köket.Då vi är ett litet företag är det viktig att du har social kompetens och kan samarbeta med andra avdelningar på företaget.Du ska ha utbildning från restaurangskola, minst 6 års yrkesvana och ett stort matintresse och ambition.
Se våra hemsidor för mer information.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Mauritzbergs Slott
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 13 september 2006
  • Ansök senast: 15 oktober 2006

Besöksadress

Mauritsbergsvägen 5
None

Postadress

None
VIKBOLANDET, 61031

Liknande jobb


20 augusti 2010

Säkerhetsarkitekt

21 augusti 2010

Specialist Applikationssäkerhet

21 augusti 2010

23 augusti 2010