OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker dig som är positiv, driven, organiserad och ansvarsfull, självklart har du ett stort intresse för traditionell svenskmat.
Jobbet är mycket självständigt med varierande tider med både dag och kvälls arbete.
Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av ledande befattning i kök.
Du jobbar i dag som souschef eller förstekock, och ser dig själv som en lagspelare.
Dina blivande arbetskamrater och arbetsgivare har lång erfarenhet och stor passion till sitt yrke.
Vi brinner för hantverket i köket och ser alltid till att göra det lilla extra för våra gäster. Vår gastronomi är samtida och rustik med svensk inriktning. Vi använder ett rustikt, sparsmakat, enkelt uttryck och värnar om det svenska matarvet som framhäver råvarorna och vårt eget hantverk.
Hotel Skeppsholmen är ett svenskt livsstils hotell som ligger på den vackra ön Skeppsholmen mitt i centrala Stockholm, ingår i Nobis koncernen och är medlem i Design Hotels.
Hotellet har 81 hotell rum och sviter och har en stor F&B avdelning med vår restaurang Långa Raden och vår mötes och festvånings avdelning.
Tjänsten är en heltid och är en tillsvidareanställning.
Ansökan görs på mail till köksmästare Tomas Lindh,
tomas@hotelskeppsholmen.se
Kontaktpersoner på detta företaget
restaurangchef Magnus Johansson
08 - 4072305
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46
kökschef Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46
Receptionschef Louise Barnekow
0804072300
Vice vd Magnus Johansson
08 - 4072300
0708 30 59 46