OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Maritim krog & hotell i Simrishamn söker en souschef som ska klara av att arbeta med kvalitetsmatlagning under periodvis högt tryck, Maritim är medlem i Skånska matupplevelser och arbetar med i huvudsak lokalt producerade råvaror och när det är möjligt ekologiskt. Maten på Maritim är baserad på traditionell Svensk/skånsk matlagning som är uppdaterad till 2000- talet. Arbetet är en tjänst som är tänkt att vara fram till sept/oktober beroende lite på bokningsläget för konferenser under hösten. Restaurangen har ca: 40 sittplatser under lågsäsong + en liten lokal för beställningar, sommartid har vi 70 platser inomhus och ca 50 ute. Vi har även 14 hotellrum, alla individuellt och modernt inredda. Konferens är en stor del av verksamheten under vår och höst, weekend paket med antingen 4 eller 7 rätters menyer är även den en stor del av verksamheten, under sommarmånaderna är det dock a la carte delen som är den tyngsta. Sökande bör ha minst 5 års erfarenhet efter restaurangskolan på kvalitetsrestaurang, sökande som inte uppfyller kraven får inget svar. Vi kan även vid behov hjälpa till med boende.
Kontaktpersoner på detta företaget
Emelie Romland
0414411360
0709601844
Restaurangchef Sophie Lennartsson
0414 41 13 60