Souschef

Arbetsbeskrivning

Sodexo i Norden är ledande inom Service Management med 11 000 medarbetare och en omsättning på 7,5 miljarder kronor. Vi ingår i den internationella Sodexokoncernen som finns representerad i 80 länder med sina 420 000 medarbetare. Koncernen omsätter 18,2 miljarder € och har sitt säte i Frankrike samt är noterat på börsen i Paris.

Elmia Restauranger

Elmia Restaurang är en extremt dynamisk och flexibel verksamhet där vi erbjuder gästerna och kunden en bredspektrig variation av smakuppleveler och lägger fullt fokus på allt från det lilla sällskapet till den stora banketten på 3000-4000 gäster.

Vid mässor och event så har vi en tillströmning på gäster i huset upp mot 500 000 besökare/år, och våra restauranger med olika inriktning får därför en riktigt hög beläggning med förväntasfulla gäster.

Då vårt nuvarande Souschef har valt att gå ner i tid, då han nått en respektabel ålder, så söker vi en ny kollega till tjänsten som souschef för vårt kök. Du besitter alla de egenskaper en god ledare bör ha och du har lätt för att entusiasmera din omgivning till att prestera det yttersta. Dina kunskaper är vida och ditt matintresse är gastronomiskt med matinfluenser samt smakupplevelser från världens alla hörn. Du är den givna chefen i vårt team som direkt under kökschefen ansvarar för att vi når en riktigt hög standard på våra produkter, samtidigt som vi når våra ekonomiska mål. Att överträffa gästens förväntningar är en naturlig del av ditt liv, och du har lätt för att möta kunders behov i olika situationer. Helheten är viktig för dej och det dynamiska arbetet skapar synergier för en långsiktig kvalitet.

Du har tidigare varit chef vid stora tillställningar upp mot 4000 gäster, där maten varit fokusområde för dig och din kund.

Du agerar i ett team med upp till 20 personer i köket.

 Kvalifikationer/erfarenheter:

• Minst 8 års erfarenhet från liknande uppdrag - befattning
• Ansvar för inköp och råvaruberäkning
• Ansvar för inventering
• Ansvar för utveckla och kalkylera menyer
• Ansvar för budget egen avdelning
• Ansvar vid tillagningsprocessen
• Ansvar för HACCP
• Relevant yrkesutbildning
• Personalledning - utveckling
• God datavana och arbete i office.  Personliga egenskaper:

• Genuint matintresse
• Ledarförmåga
• Lätt för att entusiasmera medarbetare
• Kreativ och engagerag
• Ekonomiskt medveten och kalkylerande
• Drivs av högt arbetstempo och effektiviseringar
• Systematisk
• Strukturerad
• Flexibel
• Hög social kompetens
• Medvete
• Trygg Ytterligare information om tjänsten fås genom vår Kökschef Helena Furenbrink 036-152174

 Tillträde enligt överenskommelse

 


Med stor flexibilitet, kompetens och omtanke tar vi över, utvecklar och effektiviserar servicefunktioner i företag, institutioner och offentlig sektor. Vi lagar mat och städar, underhåller fastigheter, bemannar växel och receptioner, verkar inom hotell och konferens - och mycket mer. Sodexo är världens tredje största serviceföretag med 75 miljoner människor som tar del av vår service - varje dag.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Ej specificerat , Heltid , Tillsvidareanställning
  • Publicerat: 10 november 2013

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


27 november 2024

27 november 2024

Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024