OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Smakrike Krog & Logi är ett litet Hotell där köket är hjärtat. Vi ligger mitt i Ljugarn bara ett stenkast från den fantastiska stranden. Vi har under alla år lagat mat med lokala råvaror. Vi har under alla år varit med i White Guide och Föreningen Kulinariska Gotland som visar att vi står för kvalitet och gärna jobbar med lokala råvaror. Köket är litet och man får jobba med alla uppgifter. I vår matsal serverar vi det bästa som vi kan erbjuda för säsongen i 5- rätters menyer och a´la carte. Vi har även en bar där maten är lättare men med samma fokus på råvaran. Sommartid har vi en fantastisk trädgård där vi serverar a´la carte luncher samt godsaker som vår konditor trollar fram. Vår personal är vår bästa tillgång och vi gör vårt yttersta för att du skall trivas och få de redskapen du behöver för att göra ett fantastiskt jobb hos oss. Vi är ett glatt gäng som har otroligt roligt ihop på och utanför jobbet. Vi ser att du är en person som brinner och känner stolthet för ditt yrke och tycker om att inspirera andra och bli inspirerad!
Du har några års erfarenhet av matlagning helst i både varm- och kallkök. Vi söker efter en kreativ person som gärna är med när vi gör nya menyer och kommer med egna idéer. Du är van vid ett högt tempo men låter aldrig det gå ut över maten som du servera. Du skall gilla att jobba i en liten tajt grupp där vi alla hjälper varandra för att göra vårt absolut bästa på varje pass. Som Souschef hos oss på Smakrike behöver du ha erfarenhet från a`la carte matlagning då det i arbetsuppgifterna ingår matlagning på hög nivå med mycket kärlek och kunskap om råvarorna. Du skall tillsammans med kökschefen ta ansvar för köket, inköp meny skapande mm. Vi har öppet både lunch och kvällstid och det är under sommartid högt tryck på köket.
Jobbet är både i varm och kallkök. Vi lagar allt ifrån grunden och använder oss mycket av de underbara råvarorna som finns här på ön. Vi jobbar med smakmenyer som vi byter ofta och det är både roligt och utmanande att få möjlighet att skapa maträtter på råvarorna som man får tag på just i säsongen. Hos oss får man jobba i ett högt tempo i ett härligt gäng och gästen står alltid i fokus.
Prioden vi behöver dig är
28/5 - 6/9 med möjlighet till förlängning i höst
Kontaktpersoner på detta företaget
Krögare Rickard Hasselblad
0498-493371
070-3001254
Krögare Rickard Hasselblad
0498-493371
070-3001254
Krögare Rickard Hasselblad
0498-493371
070-3001254
Krögare Rickard Hasselblad