Souschef

Arbetsbeskrivning

Lammet & Grisen på Öland är beläget på solsäkra norra Öland. Vi serverar helstekt lamm och gris som trancheras av våra kockar i restaurangen. Vi jobbar i så stor utsträckning vi kan med närliggande producenter på alla våra råvaror.
På taket finns en härlig terrass med utsikt över det öländska alvaret där våra gäster kan njuta av en drink före eller efter maten.


Vi är ca 40 personer som jobbar under sommaren. Du ska ha minst 3 års erfarenhet av arbete på restaurang och du ska ha gått restaurangskola. Vi vill att du ska ha ordningssinne och vara van vid ett högt tempo.
Att leda och fördela arbetet för 15 kockar/köksbiträden, dag och kväll. Ni kommer att vara 2 souschefer som delar på arbetet tillsammans med vår köksmästare.

Kontaktpersoner på detta företaget

Krögare Patrik Clasén
0485-20350

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Lammet & Grisen på Öland AB LÖTTORP
  • 1 plats
  • 11 dagar - 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 29 april 2020
  • Ansök senast: 29 maj 2020

Besöksadress

Hornvägen 35
LÖTTORP

Postadress

Hornvägen 35
LÖTTORP, 38772

Liknande jobb


Kock, à la carte

Kock, à la carte

20 december 2024

20 december 2024

Kock/Köksnisse

Kock/Köksnisse

19 december 2024

Kock med start januari/februari

Kock med start januari/februari

19 december 2024