Souschef

Arbetsbeskrivning

Vi serverar helstekt lammfilé, fläskfilé och oxfilé – som trancheras av kockarna i restaurangen. Tillbehören väljer gästerna själva från tre generösa buffébord, där mycket är vegetariskt. Förrätter, desserter och övriga varmrätter beställes à la carte. Vi har en fantastisk vinlista där våra sommelierer guidar gästerna.


Butiken med mat online – med hemleverans i Sälen
”Fantastisk mat för mysiga hemmakvällar”. I butiken som ligger i anslutning till restaurangens entré erbjuds kvalitetskött, såser, gratänger, förrätter, desserter, egentillverkade charkuterier, ostar, och andra lokala delikatesser.


Utmärkelser
Rekommenderad av White Guide årligen 2006-2019
Tiofaldig vinnare av Munskänkarnas Vinkrog.




Vi vill att du har minst 2-4 års erfarenhet av a la carté. Ett plus om du har erfarenhet av arbetsledning.
Du måste vara flexibel och kunna hugga in där det behövs.
Vi jobbar tillsammans för en nöjd gäst och samarbete är A och O.


Vi är ett stort härligt gäng som jobbar i köket under vintersäsongen. Du kommer att hjälpa köksmästarna med förberedelser och att sköta den den dagliga driften.
Vi jobbar i olika team bl a:
Stek - jobbar med allt kött
Tranchör - skär upp köttet till våra gäster i restaurangen
Kallskänk - förrätter, varmrätter, desserter
Buffé - förbereder alla tillbehör och tillagar även a la minute under kvällen
Disk - en av de viktigaste tjänsterna, förser oss med ren disk
Butik - vår delibutik där vi säljer mycket lokalproducerade produkter

Sammanfattning

  • Arbetsplats: LAMMET & GRISEN I SÄLEN AB SÄLEN
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 17 augusti 2020
  • Ansök senast: 30 september 2020

Besöksadress

LINDVALLEN
None

Postadress

Fjällvägen 21
SÄLEN, 78067

Liknande jobb


Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024

18 december 2024