Souschef

Arbetsbeskrivning

Vi serverar helstekt lammfilé, fläskfilé och oxfilé – som trancheras av kockarna i restaurangen. Tillbehören väljer gästerna själva från tre generösa buffébord, där mycket är vegetariskt. Förrätter, desserter och övriga varmrätter beställes à la carte. Vi har en fantastisk vinlista där våra sommelierer guidar gästerna.


Butiken med mat online – med hemleverans i Sälen
”Fantastisk mat för mysiga hemmakvällar”. I butiken som ligger i anslutning till restaurangens entré erbjuds kvalitetskött, såser, gratänger, förrätter, desserter, egentillverkade charkuterier, ostar, och andra lokala delikatesser.


Utmärkelser
Rekommenderad av White Guide årligen 2006-2019
Tiofaldig vinnare av Munskänkarnas Vinkrog.




Vi vill att du har minst 2-4 års erfarenhet av a la carté. Ett plus om du har erfarenhet av arbetsledning.
Du måste vara flexibel och kunna hugga in där det behövs.
Vi jobbar tillsammans för en nöjd gäst och samarbete är A och O.


Vi är ett stort härligt gäng som jobbar i köket under vintersäsongen. Du kommer att hjälpa köksmästarna med förberedelser och att sköta den den dagliga driften.
Vi jobbar i olika team bl a:
Stek - jobbar med allt kött
Tranchör - skär upp köttet till våra gäster i restaurangen
Kallskänk - förrätter, varmrätter, desserter
Buffé - förbereder alla tillbehör och tillagar även a la minute under kvällen
Disk - en av de viktigaste tjänsterna, förser oss med ren disk
Butik - vår delibutik där vi säljer mycket lokalproducerade produkter

Sammanfattning

  • Arbetsplats: LAMMET & GRISEN I SÄLEN AB SÄLEN
  • 1 plats
  • 3 - 6 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 17 augusti 2020
  • Ansök senast: 30 september 2020

Besöksadress

LINDVALLEN
None

Postadress

Fjällvägen 21
SÄLEN, 78067

Liknande jobb


Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024

17 november 2024

The Old Smokehouse söker souschef

The Old Smokehouse söker souschef

15 november 2024