OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker en souschef med gedigen erfarenhet av traditionellt köksarbete och ala carte service. Arbete med svensk och fransk husmanskost är meriterande.
Du behöver vara stresstålig, välorganiserad och klara av att arbeta i team. Du behärskar både det varma och kalla köket.
Vi är ett blandat och glatt gäng med glimten i ögat under stressade situationer och ser att du är av samma skrot och korn.
Du är stolt över maten du lagar och serverar, samtidigt som du älskar att lära dig nya saker. För dig är det självklart att ta sig an utmaningar med kämparglöd och bidra till en positiv stämning i köket!
Tjänsten är heltid med rullande schema, mestadels kvällar och helger, men även luncher. Visst arbete på vanlig station förekommer, alla pass är i service.
Du skall vara en handfast ledare och förebild då du leder köket när köksmästaren inte är närvarande. Du skall ha ett intresse av att utveckla kockarna och verksamheten i stort. Visst beställningsansvar förekommer.
Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.
Minst 3 års erfarenhet av liknande position är ett krav.
Prinsen har existerat på samma ställe sedan 1897. Restaurangen har lockat kulturarbetare, konstnärer, mediemänniskor, affärsfolk och en salig blandning av personligheter sprungna ur Stockholms tidsaxel. Vår atmosfär är antik - från 1900-talets början, väl insutten och ingjuter ett socialt lugn.