Souschef

Souschef

Arbetsbeskrivning

Vi söker SOUS-CHEF!

Är du kreativ, innovativ och brinner för matlagning. Tycker du om att jobba i team med ett högt kvalitetstänk & god laganda. Att leverera kvalitet och en upplevelse för våra gäster är en av de saker du brinner för.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för matlagning & alltid sätter fokus på gästen och dess upplevelse. Vi arbetar i team, dag- resp kvällsskift. Vardagar & helger.

Ditt ansvar:

• Passionerat bidra till att öka livskvalitén för gäster och medarbetare.
• Rapportera till köksmästare

• Personalansvar för: Kock, kallskänkor & diskare.
• Ansvara för att själv söka upp den informationen som behövs för din avdelning och personal.
• Att inventering görs vid månadsskifte och lämnas in i rätt tid.
• Arbeta aktivt med ekonomiska mål, personal och gästnöjdhet.
• Att tillsammans med avdelningens personal skapa en oförglömlig upplevelse för hotellets gäster.

I tjänsten ingår:

• Daglig ledning av alla matproducerande områden samt disk.
• Hålla sig uppdaterad kring avdelningens rutiner.
• Ansvarar och verkar för att ett gott arbetsklimat råder där alla ställer upp för varandra såväl på den egna avdelningen som mellan avdelningar.
• Aktivt arbeta för att främja en god feedbackkultur.
• Analysera resultatutvecklingen för avdelningen och proaktivt utarbeta aktivitetsplaner
• Kontinuerligt ha en dialog med närmaste chef gällande konceptutveckling och utveckling av produkten.
• Kontinuerligt uppdatera menyer enligt lagda riktlinjer för bankett men även vara behjälplig med meny skrivningar för samtliga F&B avdelningar.
• Tjänstgöring enligt rullande schema men mesta del kvällar och helger
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner
• Att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets hygienrutiner, egenkontroll av livsmedelshantering och liknande rutiner som gäller inom köket.
• Följa företagets policys såsom exempelvis klädpolicy som innebär uniform (kockkläder) moderat make- up, inga smycken, namnskylt mm.
• Att koordinera och informera avdelningens personal om tider, prioritet och menyer för olika aktiviteter och evenemang.
• Att i samråd med resten av ansvariga i köken att tillhandahålla högsta möjliga matkvalite inom fastlagda lönsamhetsmål till F&B avdelningar.
• Prissättning och portionsstorlek av produkter för att uppnå en hög och stabil lönsamhet. Inköp inom ramen för godkänd budget. Användande av menu engineering.
• Ständigt utveckla produkten utifrån gästernas behov och önskemål
• Hålla sig informerad om konkurrenternas aktiviteter samt genomföra konkurrentbevakning.
• Eventuellt andra uppgifter kan tillkomma direkt delegerade via närmsta chef.

Kontaktpersoner på detta företaget

Patric E Österström
+46 303-726801, +46 702-600591
Angelika Björkner
+46 303726809, +46 706986950

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Stenungsbaden Yacht Club
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 mars 2021
  • Ansök senast: 8 april 2021

Besöksadress

Södra Stenungsön
None

Postadress

Södra Stenungsön
Stenungsund, 44448

Liknande jobb


Souschef

Souschef

23 november 2024

Souschef

23 november 2024

Sous Chef

Sous Chef

20 november 2024

20 november 2024