Souschef

Souschef

Arbetsbeskrivning

På Volvos huvudkontor i Torslanda utanför Göteborg startar vi nu upp Melting Pot and The bikery, en lunchrestaurang med food court tema och fem olika inriktningar där vi dagligen tar hand om 300-1000 lunchgäster. Vi producerar såklart även catering efter behov och det kommer satsa stort på events och konferens. Arbetet är till största hand förlagt till dagtid men kvällsarbete kan förekomma vid tillfällen.

Vi är en del av Compass Group som är en världsledande leverantör inom mat, dryck och supportservice. Över hela världen har vi över 600 000 kollegor!

I Sverige har vi cirka 450 verksamheter runt om i landet, vilket gör att det finns fantastiska utvecklingsmöjligheter hos oss. Vi har förmåner genom kollektivavtal som årlig löneökning, försäkringar och tjänstepension samt andra erbjudanden i vår förmånsportal.

Compass Group i Sverige omsätter ca 3 miljarder kronor och drivs under varumärkena Eurest, Eurest Services, Medirest, Chartwells och Levy Restaurants, Amica, Food & Co, Försvar...


Läs mer på https://hpr.to/j22145


Varför ska du välja oss?

- Vi rekryterar schysst! Vi tror att mångfald, olika erfarenheter och kompetenser gör den bästa stjärnhimlen
- Vi älskar service och vi vill leverera service i världsklass genom att alltid ge det lilla extra
- Vi tror på hållbarhet! Både när det gäller vår planet och våra kollegor
- Vi levererar kvalitet i allt vi gör!

Vem söker vi?
Nu söker vi en passionerad, nyfiken och entusiastisk souschef som ska bygga, inspirera och leda ett team tillsammans med kökschef där serviceanda och lagarbete står i centrum. Du är en organiserad och naturlig ledare som ansvarar för arbetet i köket såväl operativt som ekonomiskt och kvalitetsmässigt.

Som souschef ansvarar du för att följa lagar och rutiner samt Compass Groups policys, regler och värderingar. I tjänsten ingår bland annat ansvar för egenkontroll, inventering, för- och efterkalkylering av alla rätter, uppföljning av satta nyckeltal, svinnhantering och inköp. Du ansvarar även för att skapa hållbara rätter och menyer utifrån trender, säsong och gästernas preferenser.

Du kommer att ha ett nära samarbete med kökschef där ni tillsammans styr verksamheten.
Vem är du?

- Du har utbildning inom hotell och restaurang med kockinriktning eller motsvarande
- Du har minst 5 års erfarenhet som kock eller motsvarande
- Vi ser att du har bred erfarenhet inom såväl större produktion som a la carte
- Du har minst 2 års erfarenhet av personal- och resultatansvar
- Du bör ha erfarenhet av arbete med menyplaneringssystem
- Du har mycket goda kunskaper inom gastronomi, näringslära, köksekonomi och svinnhantering
- Du har en analytisk förmåga och är resultatinriktad
- Du har en förmåga att planera och strukturera arbetet effektivt
- Du har förmågan att leda och fördela arbetet samt omsätta beslut i handling
- Du är uppmärksam och lyhörd och har goda kunskaper inom arbetsrätt och arbetsmiljö
- Du är kreativ och lösningsorienterad
- Du ser din betydelse i nöjda gäster, är positiv, stresstålig och har lätt för att samarbeta och kommunicera
- Du tar genom din passion ansvar för att hålla en hög service- och kvalitetsnivå på det du levererar
- Du gillar fartfyllda dagar, kan ta egna initiativ och är flexibel i din yrkesroll
- Du talar och skriver svenska obehindrat
- Du har god datavana och kunskaper i Office365

Är du en social, driven lagspelare med ledaregenskaper och organisationsförmåga som vill utvecklas inom en större organisation så finns här stora möjligheter för dig att ta din karriär till nästa nivå.
Varmt välkommen med din ansökan!      

Vi tar enbart emot ansökningar via webben, ansökningar som kommer in på annat sätt behandlas inte.

Kontaktpersoner på detta företaget

Ulrika Franzen Körlof

Compass Group

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Compass Group
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 13 april 2021
  • Ansök senast: 13 maj 2021

Besöksadress

Norra Hansegatan 17
None

Postadress

RestaurangAssistans AB
Stockholm, 11353

Liknande jobb


5 november 2024

4 november 2024

Kökschef

Kökschef

4 november 2024