Souschef

Arbetsbeskrivning

Bockholmengruppen söker nu souschef till restaurangen

Hötorget kvarterskrog & bar

I kvarterskrogen har vi skapat en miljö där ett öppet kök med gäster sittandes runtomkring och en stor pampig bar stor i fokus mitt i lokalen. Längs fönstren har vi vår matsal, här är det soffor som dominerar i lite olika färgskalor och även golvet skiftar mellan matta, trä och stengolv. Precis som på våra andra kvarterskrogar fyller vi krogen med olika armaturer hängande från taket, sittandes på väggarna och infällda i snickerierna.

Vi kommer att ha öppet 7 dagar i veckan, 365 dagar om året från tidig morgon till sen kväll, med breda menyer med igenkännande rätter och vi vill upplevas samtida. Vi kommer att kännas prisvärda med en prisbild likt den vi har på våra andra kvarterskrogar.

Vi vill bli vardagsrummet för alla de som jobbar, passerar och bor i närheten och för att skapa det är vi som ger service till våra gäster helt avgörande och vi tror att du som vill jobba med oss skriver under på våra värderingar:

- Personligt: bjud på dig själv, frihet under ansvar, stötta varandra, ge varandra beröm - Med Hjärta: visa engagemang, ge tillbaks, förmedla känslan, passion - Generöst: generösa priser, generösa personligheter i vår personal, prisvärda upplevelser, tillgängliga för alla - Spontanitet: vi löser allt - sittplats, mat, dryck på stuts, vi anpassar vår spontanitet beroende på vem vår gäst är - Prestigelöst: jordnära, välkomnande, ödmjuk, trygghet, bekväm

Som souchef är din uppgift att driva och utveckla köket efter dem ramar som är satta av ledningen, köksmästaren och restaurangchefen. Ditt arbete går ut på att säkerställa att köket är välfungerande, lönsam och med välmående personal. Du kommer arbeta i samråd köksmästaren.



Om dig

Vi söker dig
- som har tidigare erfarenhet av en ledande befattning inom restaurang och kök.
- som är prestigelös, tydlig och lyhörd som ledare
- som motiveras och kan motivera medarbetare till att jobba efter uppsatta mål
- som är social och trevlig
- är initiativtagande

Om tjänsten

Du kommer bl.a. ansvara för
- att upprätthålla företages rutiner och policy
- egenkontroll - HACCP
- leda och coacha medarbetare i köket

Du kommer även vara medansvarig för
- inventering, månadsvis
- beställningar och returer
- säkerställa kvalitén på maten som serveras
- recept dokumentation
- upplärning av nya rätter
- att uppnå uppsatta matprocentmål
- optimering av personalkostnader på utsatta pass

Du kommer få jobba i ett starkt och duktigt gäng där vi värdesätter trivsel allra högst.
Har man inte roligt och trivs på jobbet gör man inte ett bra jobb, det är så vi tänker. Vi vill att vår personal ska växa och utvecklas med oss!

Ansökan

Ansök via länken. Vi tar ej emot ansökningar via e-post.

Kontaktpersoner på detta företaget

Teddi Åström

Jonathan Salazar Repta

Sussie Pöhl Svensson

Fredrik Krüger

Caroline Sjöberg

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Bockholmengruppen
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 juli 2021
  • Ansök senast: 23 december 2021

Besöksadress

Nybrogatan 38, Stockholm
None

Postadress

Nybrogatan 38
Stockholm, 11440

Liknande jobb


23 december 2024

Kock till Kvikkjokks Fjällstation vår - vintern 2025

22 december 2024

20 december 2024

19 december 2024